Mes turime 108 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:139
mod_vvisit_counterŠią savaitę:6397
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:24708
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:141796

Kaip su drabužių pagalba pabrėžti savo kūno privalumus?

2021 m. rugsėjo 9 d.

Šiuolaikiniame pasaulyje, ypač kas sieja stilių - taisyklių beveik nėra. Kas kaip nori, tas taip rengiasi, todėl stebėtis, kad vien juodos arba pilkos spalvos nebėra - nereikėtų. Žinoma, kas išliko, tai mūsų kūno formos prie kurių tinka tik tam tikro drabužiai. Vadovautis šiuo „vadovėliu“ nebūtina, bet pravartu žinoti, kokie rūbai jūsų figūrą gali pabrėžti ir išryškinti.

 

Smėlio laikrodžio ir apversto trikampio figūros

Smėlio laikrodžio figūra pasižymi tuo, jog turima nedidelė juosmens dalis lyginant su viršutine ir klubais. Šlaunys ir krūtinė yra panašių apimčių. Šios figūros privalumai yra tokie, jog išties grakšti talija, subtilūs krūtinės ir sėdmenų apvalumai. Rekomenduojama dėvėti palaidines moterims, kurios yra susiaučiamos ir pabrėžia liemenį. Taip pat galite dėvėti tokio tipo sukneles ir, kad labiau išryškintumėte liemenį, apsijuosti dirželiu arba pasirinkite sijonus, kurie yra aukšto liemens. Rinkitės prigludusius, lengvai krentančius drabužius, o venkite nėrinių ir sluoksniavimų.

Apversto trikampio figūra pasižymi tuo, kad turima plačius pečius, o apatinė dalis yra siauresnė. Turint tokią figūrą, rekomenduojama dėvėti tokius drabužius, kurie švelniai pabrėžia jūsų pečių dailumą bei paslepia blankias talijos linijas. Rekomenduojama rinktis sukneles, kurios turi atvirus pečius, o tam, kad pabrėžtų liemenį - papuošti įvairiausiais elementais t.y. nėriniai arba papildomo audinio sluoksniavimas ties klubu ir liemeniu. Renkantis sijonus, reikėtų atkreipti dėmesį, jog jie nuo liemens kristų žemyn platėjančia linija (geriausiai tinka A arba varpelio formos sijonai).

 

Stačiakampio ir kriaušės formos figūros

Stačiakampio formos figūra pasižymi tuo, jog šlaunys, liemuo ir pečiai yra toje pačioje trajektorijoje. Turint šią figūrą, svarbu pabrėžti turimus privalumus, o tai yra pečiai, krūtinė, liemuo ir klubai. Šiuo atveju jums puikiai gali tikti suknelės ir palaidinės, kurios turi ovalo formos iškirptės, megztiniai ir palaidinės, kurios dekoruotos nėriniais bei aukštomis apykaklėmis. Taip pat tinka ir ilgi, tiesaus kirpimo švarkai.

Kriaušės formos figūra pasižymi tuo, kad turima plačius klubus, bet viršutinė dalis yra neišraiškinga. Šiai formai renkantis drabužius svarbu, kad jie pabrėžtų viršutinę kūno dalį bei sukurtų simetrijos iliuziją tarp viršutinės ir apatinės kūno dalies. Labai svarbu atskleisti ir talijos dailumą. Rekomenduojama rinktis rūbus, kuriuose yra petukai - taip padės jums padidinti viršutinę kūno dalį. Jums itin tinka V formos iškirptės ir išraiškingos apykaklės. Geriausia rinktis tokius drabužius, kurie aptempia jūsų kūną iki klubų, o jau nuo jų tik platėja.

 

Obuolio formos figūra

Turint šio tipo figūrą reiškia, kad pas jus dominuoja panaši pečių ir klubų apimtis bei neturite išraiškingo liemens. Jūsų tikslas yra vizualiai prailginti figūrą, jog nesusidarytų vientisa masė. Rekomenduojama rinktis masyvius ir ryškius aksesuarus, kurie nukreips dėmesį nuo talijos. Taip pat verta rinktis krūtinę pakeliančias liemenėles. Venkite aptemptų suknelių, sijonų ir kelnių. Geriausia rinktis laisvai krentančias sukneles ir sijonus.