Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3281
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13468
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89498
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Samogito dirbtuvėlė. Televizoriaus laikiklis

2020 m. vasario 8 d., šeštadienis, Nr.11 (1926)

Sveiki. Iškilo klausimas dėl televizoriaus pakabinimo ant sienos. Tiesiog senas televizorius stovėjo ant komodos, tą komodą nusprendžiau, kad reiktų parestauruot, o televizorių pakabint ant sienos, o ant komodos bus galima pastatyt kitus daiktus. Na, bet šiandien kalbam apie televizoriaus tvirtinimą ant sienos.

Pirmiausiai atsidaręs kompiuterį internete pasidairiau kiek kainuoja tokie laikikliai. Būtent mano televizoriaus modeliui kainos prasideda nuo 25 eurų iki 160 eurų! Na, ne, man tai brangu! Einu pasikuist savo dirbtuvėlių metalo lauže. Randu metalo juostos, porą detalių nuo seno automobilio kėbulo, kaip jos vadinasi, net nežinau. Tose detalėse buvo pritvirtinti automobilio saugos diržai ir kilnojosi pagal vairuotojo ūgį. Randu nediduką „kronšteinėlį“, berods, iš automobilio variklio skyriaus, kuris sukinėjasi į dvi puses. Jis leis televizoriaus ekraną pasukti dešinėn ar kairėn. Metalo juostas supjaustau ir suvirinu kryžmai, išgręžiu skyles kryžmės galuose, atitinkančias televizoriaus tvirtinimo skyles. Detales, kurios laikė saugos diržus, suvirinu T forma, gavosi tvirtinimas prie sienos. Beje, ta detalė jau buvo su skylutėm, nereikėjo gręžiot, kad galėčiau prisukti prie sienos. Beliko tik detalę, kuri laiko televizorių, ir detalę, kuri prisisuka prie sienos, sujungti. Tai padarau su suvirinimo aparatu. Štai ir laikiklis gatavas, beliko nudažyti, prieš tai paruošus dažymui. Šiuo atveju dažiau aerozoliniais pilkos spalvos dažais, kad tiktų prie kambario aplinkos. Paskaičiavau, kad  laikiklis su medžiagom ir mano darbu kainavo 15 eurų, o būtų su atsiuntimu kainavęs mažiausiai 30 eurų. Darbas užtruko apie pusantros valandos.

O jeigu jums kyla klausimų arba norite turėti originalų daiktą, paskambinkite man tel. 8 673 60228.

Arnoldas SAMOGITAS

 

 

 
Reklaminis skydelis