Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3502
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13689
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89719
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Labanoro bažnyčia jau su gegnėmis

2011 m. birželio 4 d., šeštadienis Nr. 41 (1088)

Vis labiau ir labiau džiugina labanoriškius ir svečius kylanti nauja bažnyčia. Praėjo vos pusantrų metų nuo tos lemtingos 2009-ųjų metų gruodžio 21-osios nakties, kai ugnis pelenais pavertė porą šimtmečių išstovėjusią bažnyčią, o jau ir trečioji įgauna vis realesnes formas. Prieš metus, gegužės 8 d. Kaišiadorių vyskupas Juozas Matulaitis pašventino ir įleido simbolinę kapsulę su laišku ateities kartoms, rugpjūčio mėnesį buvo padėti pirmieji vainikai, o 2011 m. gegužės pabaigoje jau ir gegnės iškeltos.

- Džiaugiuosi, kad UAB „Vidista“, vadovaujama Vidos Maišėnienės, dirba sparčiai ir rudenį jau ir po stogu galėsime melstis, o visus tikinčiuosius kviečiu birželio 8-ąją (trečiadienį) 12 val. atvykti į Labanorą ir kartu pasimelsti bei paprašyti jo pagalbos toliau sėkmingai įgyvendinant trečios Labanoro bažnyčios statybos planus, - sakė Labanoro bažnyčios klebonas Jurgis Kazlauskas.

 

Algis JAKŠTAS
 

 
Reklaminis skydelis