Mes turime 281 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4522
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23066
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70392
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Šokis – tai sielos atspindžiai kūne...

2012 m. rugsėjo 5 d.trečiadienis Nr.67 (1210)

Plastiškai ir muzikaliai švenčionėliškiai palydėjo vasarą su svečiais iš kaimyninių Molėtų – „Domino“ šokių studija. Tai buvo kartu ir prisistatymas, mat trylika metų sėkmingai gyvuojanti šokių studija renka įvairaus amžiaus šokėjų grupes ir Švenčionėliuose.

„Domino“ šokėjai yra pasiekę aukštų rezultatų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, aktyviai važinėja į koncertus, šokių varžybas, vasaros stovyklas, dalyvauja įvairiuose renginiuose.

Rugpjūčio 30-osios pavakarę Švenčionėlių kultūros centro salėje pasirodė „Domino“ šokių studijos šokėjai iš Molėtų, Utenos ir Zarasų. Šoko ir patys mažiausieji, šokantys vos kelerius metus, ir šokių profesionalai, kurie šia veikla užsiima nuo pačių pirmųjų „Domino“ gyvavimo dienų.

Pristatę koncertinę programą ir patys sukęsi įvairiausių šokių sūkuryje „Domino“ studijos šokių treneriai Daiva, Rokas, Vytenis, Augustė bei Diana sakė, kad harmoningiausias judėjimas, lavinantis visą kūną, yra šokis, kuris dar laikomas sielos atspindžiais kūne, ir pakvietė švenčionėliškius jungtis į „Domino“ šeimą ir surasti save šokyje.

Irena POŽĖLIENĖ