Mes turime 263 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:665
mod_vvisit_counterŠią savaitę:25795
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73121
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Privalomasis vairuotojo draudimas – vienodos sąlygos, bet skirtingos kainos. Kaip rasti geriausią?

2022 m. spalio 1 d.

Lietuvoje visiems, sėdantiems už vairo, būtinas transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomasis draudimas (TPVCAPD). Šiuo draudimu atlyginama žala, padaryta eismo įvykio metu, ar atsiradusi vėliau – kaip eismo įvykio padarinys. Draudimo apsauga apibrėžta įstatymu, tad, nagrinėdami skirtingų draudimo bendrovių pasiūlymus, sąlygų skiltyje įvairovės rasti neturėtumėte. Tačiau pasiūlymų kainos skirtis gali – ir net keletą kartų.

Tad ką daryti? Keliauti į visas draudimo bendroves ir po vieną susirinkti galimus pasiūlymus? Mintyse skaičiuojate jums žinomus draudikus ir purtote galvą, nes esate įsitikinę, kad prireiks per daug laiko bei pastangų?

Turime sprendimą!

Siekdami nepermokėti už privalomąjį vairuotojo draudimą pasitelkite „Perlo draudimo brokerį“.  Pasinaudoję „Perlo draudimo brokerio“ paslauga gauti kelių draudimo bendrovių pasiūlymus vienoje vietoje ir įsigyti TPVCAPD draudimą galėsite visai šalia namų – tiesiog užbėgę į parduotuvę pieno ar stabtelėję degalinėje įsipilti kuro.

Prie artimiausio „Perlo“ terminalo jums vos per kelias minutes bus pateikti kelių draudimo bendrovių pasiūlymai ir jums beliks pasirinkti labiausiai patinkantį. O tuomet – iš karto tame pačiame terminale galėsite ir sudaryti draudimo sutartį. Išbandykite!

„Perlo draudimo brokeris“ – jau dešimtmetį skaičiuojanti viena stipriausių draudimo brokerių įmonių Lietuvoje, sudaranti daugiau kaip 100 000 draudimo sutarčių per metus. Mūsų komandą sudaro 28 profesionalūs brokeriai, skambučių centras, konsultuojantis visas septynias dienas per savaitę, bei platus fizinio aptarnavimo tinklas – su daugiau nei 2300 aptarnavimo taškų.