Mes turime 552 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2102
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20523
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:102272
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Rugpjūčio 12 d. – futbolo turnyras Švenčionyse

2012 m. rugpjūčio 11 d.,šeštadienis Nr.61 (1204)

Rugpjūčio 12 d. į rajone vyksiančių jaunimo dienų renginių ciklą įsijungs ir futbolininkai: Švenčionių papildomo ugdymo centro stadione vyks futbolo turnyras.

- Žaisime 5 prieš 5, tad komandas bus nesunku surinkti. Turnyro pradžia 11 val. Kviečiame futbolo mėgėjus iš Švenčionių, Švenčionėlių, Pabradės, lauksime ir svečių iš kaimyninio Ignalinos rajono. Rungtynės vyks trijose amžiaus grupėse. Tikimės sulaukti Lietuvos gatvės vaikų ir jaunimo futbolo asociacijos prezidento Mamerto Abaravičiaus, kuris padės organizuoti turnyrą, - sakė PUC direktorius Stanislav Podvosikij.

S.Podvoiskij pakvietė Šiško šeimą iš Švenčionėlių, kuri pažadėjo atvežti pripučiamą batutą, kad vaikai galėtų už simbolinę kainą pašokinėti. Žinoma, futbolininkų laukia apdovanojimai, bet, manau, svarbiausia, bus galimybė išbandyti save.

- Taigi rugpjūčio 12 d., sekmadienį, 11 val. kviečiu visus futbolo mėgėjus į jaunimo renginiams skirtą futbolo turnyrą, - sako Švenčionių papildomo ugdymo centro direktorius ir Lietuvos gatvės vaikų ir jaunių futbolo asociacijos generalinis sekretorius Stanislav Podvosikij.

Jis tuo pačiu papasakojo ir apie futbolininkų vasarą. Neseniai vyko futbolo turnyras, kuriame dalyvavo 7 komandos, pirmiausia žaidusios pogrupiuose. 1-2 vietas užėmusios komandos susitiko pusfinalyje. Pabradės „Modulis“ 2:0 nugalėjo Švenčionių „Kūną“, o Ignalinos „Drūtūnai“ po baudinių serijos 3:2 nugalėjo Švenčionėlių komandą. Kovoje dėl 3-ios vietos Švenčionių „Kūna“ 2:1 nugalėjo Švenčionėlių futbolininkus ir iškovojo 3-ią vietą. Finale dėl 1-os vietos geriau sekėsi svečiams iš Ignalinos „Drūtūno“ futbolininkams, kurie po baudinių serijos 4:3 nugalėjo Pabradės „Modulio“ komandą ir tapo turnyro nugalėtojais. Pabradiškiai šį kartą tenkinosi 2 vieta.

Rugpjūčio 12 d. 11 val. Švenčionyse vyksiančiame nugalėtojai bus išaiškinti 3 grupėse.

Algis JAKŠTAS