Mes turime 329 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1432
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17633
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93663
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pasiplaukiojimas baidarėmis Nerimi Vilniaus mieste

2022 m. gegužės 26 d.

Vilnius ne veltui yra tituluojamas vienu gražiausiu miestų Europoje. Šį faktą galite lengvai patikrinti net tik vaikščiodami istorinėmis senamiesčio gatvelėmis ar važinėjant po miestą automobiliu, bet ir plaukiant baidarėmis. Pasiplaukiojimas baidarėmis Vilniaus mieste puikiai tiks ir tiems, kurie svajoja apie smagias ir aktyvias vandens pramogas, nenutolstant toli nuo sostinės.

 

Pasiplaukiojimas baidarėmis Nerimi

Pasiplaukiojimas baidarėmis Neries upe yra puikus būdas pasigrožėti skirtinga šiaurinės ir pietinės Vilniaus dalies architektūra bei kraštovaizdžiu. Neris, palyginus, yra rami, neturinti netikėtų kliūčių upė, o kelionė ja pasižymi itin geru matomumu, todėl pasiplaukiojimas ja puikiausiai tinka žmonėms, kuriems plaukimas baidarėmis vis dar yra naujovė, taip pat plaukiantiems su vaikais ar augintiniais, smagiai nusiteikusioms kompanijoms ir, žinoma, romantikos ieškančioms porelėms.

Itin populiarus maršrutas, žavintis praktiškai bet kurį baidarių entuziastą, prasideda nuo Verkių malūno. Plaukiant šiuo maršrutų, pamatysite dešiniajame Neries krante „įsitaisiusią“ Trinapolio bažnyčią, Gedimino pilį, Žaliąjį bei Baltąjį tiltus ir t. t. Pasirinkus šį maršrutą, kelionė baidare tikrai neprailgs, o gerų įspūdžių „pasikrausite“ mažiausiai savaitei. Norintiems ilgesnio pasiplaukiojimo, maršrutą galimą pratęsti ir iki Lazdynų tilto arba galite plaukti pagal individualų maršrutą, pradedant kelionę Vilniuje ir tęsiant kelionę už Vilniaus rajono ribų.

 

Pasiplaukiojimas baidarėmis Nerimi naktį

Baidarių nuoma Vilniuje įgalina pasiplaukiojimus Neries upe ir naktį, stebint šviesų bei šešėlių šou Neries vandenyse bei žvelgiant į atsiveriančią naktinę sostinės panoramą. Nesibaiminkite, plaukimas naktį nereiškia, kad plauksite aklinoje tamsoje, nes sutemus Jus visur lydės Vilniaus miesto apšvietimas. Šią pramogą itin pamėgusios romantiškai nusiteikusios įsimylėjėlių porelės bei žmonės, norintys pamatyti kitokį naktinio Vilniaus žavesį. Pažymėtina, kad plaukimas naktį Nerimi yra visiškai saugi pramoga pirmiausia dėl to, kad plaukiant stabilumu garsėjančiomis baidarėmis apsiversti yra praktiškai neįmanoma (išskyrus atvejus, kai specialiai to siekiate). Visų antrą, visos kelionės metu dėvėsite gelbėjimosi liemenę. Naktinis baidarių maršrutas Nerimi įprastai driekiasi nuo Verkių malūno iki Baltojo tilto, tačiau tai ne vienintelis galimas naktinio plaukimo maršrutas.