Mes turime 406 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5132
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23676
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71002
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Daugiau nei milijonas lietuvių naudojasi „Pildyk“

2012 m. rugpjūčio 1 d.,trečiadienis Nr.58 (1201)

Smagu būti didelės draugų kompanijos dalimi. Taip turi daugiau galimybių rinktis, kaip leisti laisvalaikį, be to, draugai visada padės. „Pildyk“ draugų dabar Lietuvoje daugiausia – daugiau negu milijonas. Visi jie gali tarpusavyje kalbėti nemokamai ir naudotis kitais sutaupyti padedančiais pasiūlymais.

 

Rinkis ne iš to, ką galima, o tai – ko reikia

„Pildyk“ draugų kompanijoje kiekvienas gali rinktis pagal save – tokį planą ir tarifus, kokių reikia dabar. Tai reiškia, kad nereikės mokėti už paslaugas, kuriomis nesinaudoji. Tuo tarpu reikalingas paslaugas „Pildyk“ visada suteiks už gerą kainą arba nemokamai“, – sako „Pildyk“ prekės ženklo vadovė Renata Bernotaitė.

Gerinantiems SMS rašymo rekordus siūlomas planas „Mygtukas“. Greičiau nusidėvės telefono mygtukai, nei baigsis pinigai sąskaitoje. SMS su šiuo planu galima rašyti visiškai nemokamai į visus Lietuvos mobiliojo ryšio tinklus. Dabar paslaugos užsakymo mokestis – tik 4,5 Lt per mėnesį.

Bendrauti nemokamai gali ir mėgstantys skambinti. Planas „Skambutis“ leis už 0 ct skambinti visiems „Pildyk“ draugams neribotai. Gera žinia ir tai, kad dabar plano užsakymas visiškai nemokamas.

Norintiems visko iškart – ir nemokamų SMS, ir skambučių – siūlomas planas „Visiems“. Vos už 8,5 Lt mėnesio mokestį bendrauti galima taip, kaip patinka. Nemokant papildomai į visus tinklus galima skambinti 170 minučių per mėnesį, o nemokami SMS „Pildyk“ draugams yra neribojami, į kitus tinklus galima nemokamai išsiųsti 1500 žinučių.

 

Kuo daugiau „Pildyk‘ų“ – tuo pigiau ir paprasčiau

Gausėjantis vartotojų skaičius leidžia „Pildyk“ pasiūlyti dar daugiau akcijų ir mažų kainų planų. Kuo daugiau „Pildyk“ vartotojų aplink, su tuo daugiau žmonių galima kalbėti nemokamai, todėl pakviesti draugus į „Pildyk“ visada apsimoka.

Žinoma, tai nereiškia, kad kalbėt su savais bus pigu, o su kitais brangu. Skambinantiems į kitus tinklus „Pildyk“ turi nemokamą paslaugą „Plius“. Ji leidžia į kitus Lietuvos tinklus skambinti bei siųsti SMS mokant vos 8 ct už minutę ar žinutę.

„Naudotis „Pildyk“ ir pigu, ir paprasta. Nėra jokių sujungimo mokesčių, visuomet turime akcijų ir gerų pasiūlymų, vieninteliai šalyje teikiame 5 ct premiją už iš kito tinklo įeinančius skambučius“, – papildomus „Pildyk“ privalumus vardijo R. Bernotaitė.

„Pildyk“ planus ir paslaugas užsisakyti lengva. Tereikia numeriu 1556 nusiųsti žinutę su plano pavadinimu – MYGTUKAS, SKAMBUTIS, VISIEMS, PLIUS ar kitu. Žinutės siuntimo kaina – 0,15 Lt. Ją išsiuntus ir gavus patvirtinimą SMS žinute, paslauga bus užsakyta mėnesiui ar trumpesniam laikui, priklausomai nuo paslaugos.

Daugiau apie „Pildyk“ planus bei specialias akcijas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt.

„Pildyk“ – populiariausia Lietuvoje išankstinio mokėjimo paslauga. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Pildyk“ paslaugomis naudojasi 1,139 mln. vartotojų, 42,6 proc. visų išankstinio mokėjimo paslaugos vartotojų šalyje.