Mes turime 408 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3683
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19884
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95914
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ kviečia vasaroti su mobiliuoju internetu

2012 m. liepos 18 d.,trečiadienis Nr.54 (1197)

Vasara – tai metas, kuomet nesinori sėdėti namuose. Jei visus savaitgalius praleidžiate sode ar po darbo spėjate prie ežero, sukauptais įspūdžiais galima pasidalinti ir naktimis. Juk dabar „Tele2“ klientai nuo 20 iki 6 val. darbo dienomis ir visą parą savaitgaliais gali nemokamai naudotis mobiliuoju internetu kompiuteryje. Teliks pasirūpinti talpia baterija, nes „Tele2" trečios kartos (3G) ryšys veikia ir gamtoje, ir mieste.

 

„Tele2“ ryšys jau visoje Lietuvoje

„Šiltuoju metų sezonu daugiau laiko praleidžiame sodybose, dažnai ištrūkstame iš miesto dienai ar net kelioms. Galimybė bendrauti ar laikas nuo laiko pažiūrėti, kas vyksta pasaulyje – labai svarbi. Smagu, jei ji dar ir nemokama, o ja pasinaudoti galima visoje šalies teritorijoje“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

„Tele2“ 3G ryšio tinklas jau yra antras pagal aprėptį Lietuvoje ir apima per 63 proc. šalies teritorijos. Nemokamai naršyti internete iki rugpjūčio 31 d. naktimis ir savaitgaliais gali visi, kas naudojasi „Tele2“ išankstinio mokėjimo internetu ar mobiliojo interneto paslaugomis pagal sutartį. Jei vartotojo sąskaita aktyvi, „Tele2“ pasiūlymu galima pasinaudoti visur, kur veikia „Tele2“ ryšys.

 

Nesuk galvos dėl ryšio – bendrauk nevaržomai

„Norintys pradėti naudotis „Tele2“ mobiliuoju internetu kompiuteryje ir pasinaudoti vasaros akcija, neprivalo sukti galvos dėl gyvenamosios vietos. Svarbu tik įvertinti asmeninius poreikius – kokiais tikslais ir kaip dažnai naudojasi internetu“, – pabrėžia T. Burovas.

Vartotojams, kurie naudojasi internetu nereguliariai, dažniausiai siunčia nedidelės apimties duomenis, verta rinktis išankstinio mokėjimo paslaugą – naršymui bus suteikiama 1 GB duomenų. Vartotojas gali pats pasirinkti, per kiek laiko jį panaudos. Išnaršyti šį duomenų kiekį per dieną galima mokant už jį 4 Lt. Savaitei tiek duomenų kainuoja 9 Lt. Jei 1 GB pakanka visam mėnesiui – tuomet tai kainuos 19 Lt. Beje, dar vienas paprastas ir patogus būdas užsisakyti papildomą duomenų kiekį – apmokėti už juos pasinaudojus savo mobiliojo telefono sąskaita.

Mėgstantiems daug bendrauti ir norintiems būti ramiems, jog sąskaita staiga neištuštės, rekomenduojama rinktis internetą su sutartimi. Tai galima padaryti artimiausiame „Tele2“ salone įsigijus paslaugos pakuotę su modemu ir pasirinkus sau tinkamiausią mokėjimo planą. Galima pasirinkti vieną iš trijų planų – už 9, 20 arba 29 litus per mėnesį. Už juos suteikiama atitinkamai 1, 3 arba 5 GB duomenų.

Daugiau informacijos galima sužinoti bet kuriame „Tele2“ salone arba įmonės interneto svetainėje www.tele2.lt.
 

 
Reklaminis skydelis