Mes turime 402 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5105
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21306
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97336
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Ar kada norėjote atrasti Egipto lobius ir atsipalaiduoti Raudonosios jūros paplūdimiuose? Kelionė į Hurgadą pateisins jūsų lūkesčius!

2021 m. rugsėjo 9 d.

Galvodami apie Egiptą, kokias asociacijas matote? Ar tai piramidžių šalis? Viena iš senovės civilizacijų? Kur buvo rastas papirusas? Visa tai tiesa. Taip pat galima pridurti, kad egiptiečiai pasiūlė mūsų naudojamą 365 dienų kalendorių. Metinis saulės laikas čia yra apie 3500 valandų. Egiptas yra gera vieta nardyti. Šiandien mes galime daugiau sužinoti apie Egipto kurortus kaip geriausius kurortus, kuriuos galima aplankyti ištisus metus, nes vandens temperatūra čia vis dar tinka maudytis ar atsipalaiduoti saulėje.

Kokius Egipto kurortus galite pasirinkti vykdami į šią šalį, ką pamatyti ir ką žinoti?

Atostogaukite didžiausiame Egipto kurorte ir mėgaukitės ištisus metus vasarišku oru. Žinoma, karšta saulė aplankys daugiausiai vėlyvą pavasarį, vasarą ir rudenį. Poilsines keliones į Hurgadą mėgsta šeimos su vaikais, poros ir draugų grupės. Šiame kurorte vyksta visos pagrindinės pramogos, įskaitant nardymą bei safari dykumoje. Čia galite pamatyti originalų vietinio gyvenimo skonį ir nusipirkti prekių iš visos Afrikos. Atostogos Hurgadoje bus patogus pasirinkimas norint patekti į populiariausias Egipto lankytinas vietas, tokias kaip Gizos piramidės ar Luksoras, kurios yra beduinų pažįstamos. Keliones geriausiomis kainomis rasite čia: https://beta.lt/keliones/poilsines-keliones/keliones-i-egipta/keliones-i-hurgada

Rinkitės tarp gausybės apgyvendinimo galimybių, miesto ar atokesniu viešbučių kompleksų. Itin pamėgtos kelionės į Hurgadą „viskas įskaičiuotą“ paketai, kuomet belieka išsirinkti labiausiai patinkantį pasiūlymą ir užsisakyti kelionę be papildomų rūpesčių. Atostogos Hurgadoje suteiks jums atgaivą, ramybę ir nepamirštamus pojūčius vienu metu! Tai vienas populiariausių ir labiausiai turistų lankomų Egipto kurortų, iš mažo žvejų miestelio virtęs dideliu poilsiautojų traukos objektu. Poilsis Hurgadoje pradžiugins net 40 km paplūdimio ruožu. Hurgadoje pilna įvairiausių parduotuvių su gėrybėmis ne tik iš Egipto, bet ir iš visos Afrikos. Šį miestą dažniausiai renkasi tie, kurie nori ne tik paatostogauti viešbutyje, bet ir suprasti tikrąjį Egipto gyvenimą, nes Hurgados gatvėse pamatysite ir kasdieniško vietinių gyvenimo, ir trankių vakarėlių.

Geriausia keliauti į Egiptą nuo spalio iki balandžio, kai oras yra šiltas ir saulėtas. Egipte būna ir  žiema, bet temperatūra laikosi apie 20–25 ° C. Nuo gegužės iki rugsėjo pajūrio kurortuose temperatūra gali būti aukštesnė nei 35 ° C, o sostinėje Kaire - iki 40 ° C.

 

Ką verta aplankyti Hurgadoje, jei nusprendėte ją aplankyti?

Eikite į Jūrų muziejų vos už kelių kilometrų nuo miesto. Ten sužinosite daugiau apie jūrų gyvūnus. Išbandykite vandens pramogas: žvejybą giliavandenėje jūroje, burlenčių sportą, buriavimą. Nardykite: Gota Abu Ramada, Gubal sąsiauris, Giftuno salos yra populiarios nardymo vietos. Čia galite pamatyti povandeninį pasaulį su pačiūžomis, koralų rifais ir net plaukti šalia Antrojo pasaulinio karo krovininio laivo nuolaužų. Jei nenorite ar nedrįstate nardyti, taip pat galite pasiimti povandeninį laivą, kad pamatytumėte Raudonosios jūros grožį. Povandeninis laivas „Sindbad“ nuleis jus iki 22 metrų gylio. Aplankykite Hurgadą. Taip pat rasite ekstremalių pramogų-pasivažinėkite džipais ar keturračiais ant smėlio kopų.