Mes turime 309 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2853
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13040
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89070
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Gegužės 15 d. - „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021“

2021 m. gegužės 15 d.

Informacija tiems, kurie apsispęs vykti paskutinę akimirką

Gegužės 15 d. 10 val. renkamės Švenčionyse automobilių stovėjimo aikštelėje prie gaisrinės (leidimas gautas). Išvažiuojame 10:30 ir jungiamės prie ignaliniečių kolonos. Vyksime per Pabradę. Tiems, kurie važiuos kolonoje, bus išskirtos parkavimosi vietos aplink Vingio parką ir mokėti nereikės.

Kordinatorius Tomas 861448395

Daugeliui  būsimų maršo dalyvių kyla klausimų,  kaip Lietuva, gegužės 15 dienos rytą pajudės iš visų  savo taškų regionuose į tą bendrą milžinišką automobilių srautą, kurio preliminariai planuojamas ilgis sieks daugiau kaip 100 kilometrų. Galima jį įsivaizduoti taip: kai kolonos „galva“ jau įvažiuos į Vilnių, jos pabaiga dar bus už Kauno. Kad kelionė truktų kaip įmanoma trumpiau, sudarytas tvarkingas judėjimo planas, kurio būtina griežtai laikytis.

Pasiekus Vilnių, automobilių vairuotojams teks savo keleivius išlaipinti anksčiau, artimesnėse prie Vingio parko vietose, iš kur mitingo vietą jie pasieks pėstute, o patiems vieniems vykti į parkavimo aikšteles. Įvažiuojant į jas bus įteikti autobusų bilietai. Autobusai juos nuveš į Vingio parką, o po mitingo - ir atgal į aikšteles. Vietų  skaičius autobusuose yra ribotas - dirbs apie 50 autobusų tad lengvųjų automobilių keleivius būtinai išlaipinkite netoliese Vingio parko.. Autobusai skirti TIK vairuotojams ir keleiviams, atvykusiems iš regionų autobusais. Su savo artimaisiais susitiksite jau Vingio parke, susisiekę telefonais.

Atsiprašome dėl nepatogumų ir tikimės supratimo, nes kitų būdų šiam milžiniškam srautui paskirstyti nepavyko surasti.

Plane minučių tikslumu nurodyta, kada į protestą „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021" pajuda kiekvienas Lietuvos regionas iš savo smulkiausio taško - gyvenvietės ar net kaimo. Regionų koordinatoriai reguliuos automobilių  srautų susiliejimo veiksmus, todėl prašymas  dalyviams - įdėmiai klausykite ir stebėkite, ką jie sako ar rašo.

Visi judėjimo planai, maršrutai ir judėjimo po Vilnių žemėlapiai bus įdėti pagrindiniame puslapyje https://seimusajudis.lt/zemelapiai

Organizatoriai