Mes turime 386 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2697
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18898
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94928
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Vyriausybė karantiną pratęsė iki kovo 31-osios, atlaisvinami kai kurie ribojimai

2021 m. vasario 27 d.

Vyriausybė nusprendė: karantinas galios mažiausiai iki kovo 31-osios. Kaip visada, žada peržiūrėti ir galbūt mažinti ribojimus, bet tą girdime jau nuo pernai metų ir kas dieną, o faktiškai sėdime kaip sėdėję įkalinti. Valdžia paskelbė, kad judėjimo tarp savivaldybių apribojimai galios mažiausiai iki kovo 15-osios.

Viena gera žinia - nuo ketvirtadienio būnant lauke, jeigu 2 metrų atstumu nėra žmonių, galima būti be veido kaukių. Leista laisvai judėti tarp žiedinių savivaldybių, esančių aplink didžiuosius miestus (pvz. Vilniaus miesto ir Vilniaus rajono), bet mūsų rajono gyventojams nuo to nė kiek ne lengviau – liekame „namuose“. Tiesa, atsidarė bent kirpyklos, kt. grožio paslaugos, kosmetikos parduotuvės Švenčionyse. Šią savaitę Švenčionėlius nudžiugino vėl miesto centre pasirodęs mėsos gaminių pardavėjo autobusėlis. Nuo šiol jis čia prekiaus antradieniais ir trečiadieniais visą dieną.

Mūsų inf.