Mes turime 156 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2177
mod_vvisit_counterŠią savaitę:5570
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:52896
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Vairuotojų dėmesiui, arba Eismo pokyčiai Švenčionėliuose

2020 m. lapkričio 25 d., trečiadienis, Nr.88(2003)

Vykstant gatvių renovacijai, dažnai pasikeičia ir eismo situacija. Praeitos savaitės pabaigoje kardinaliai pasikeitė eismas Ryto ir Turgaus gatvių sankryžoje Švenčionėliuose. 

Prieš savaitę pagrindinė buvo Ryto gatvė, o Turgaus – šalutinė, o dabar viskas atvirkščiai – Turgaus gatvė tapo pagrindine (pastatyti pirmumo ženklai 201 – kelias, kuriame suteikta pirmenybė važiuoti per nereguliuojamas sankryžas). O dar prieš savaitę Ryto g. buvusi pagrindine tapo šalutine (pastatytas pirmumo ženklas 203 – duoti kelią. Vairuotojas privalo duoti kelią transporto priemonėms, važiuojančioms kertamuoju keliu). Po tokių pokyčių net važiuojant pagrindine gatve reikia pravažiuojant sankryžą būti atsargiems, nes gali nutikti, kad važiuodamas Ryto gatve vairuotojas nepastebės ženklo ir važiuos per sankryžą kaip pagrindinę. Būkime tolerantiški ir atsargūs, tai padės išvengti skaudžių pasekmių.

Algis JAKŠTAS