Mes turime 290 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2691
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12878
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88908
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2012 m. birželio 13 d.,trečiadienis Nr.45 (1188)

Dėl Staškinės ežere nuskandintos moters suimti trys įtariamieji

Gegužės 26-osios dienos popietę mūsų rajono Svirkų seniūnijoje Staškinės ežere buvo rastas moters lavonas. Moteris buvo pririšta metaline grandine prie grotų ir nuskandinta. Moters lavonas atpažintas.

Kriminalistai tiria šią kraupią žmogžudystę, bet tyrimo nekomentuoja. Nusikaltimo aplinkybės šiurpios, tačiau dar ne iki galo atskleistos. Išaiškinti ir suimti trys įtariamieji: du vyrai ir moteris.

Prokuratūra neatskleidžia nei nužudytos moters, nei sulaikytųjų tapatybių. Prokuratūros atstovų teigimu, teisėsaugininkai intensyviai dirba ir kol kas negali atskleisti jokių aplinkybių.

 

Pro apsauginį prasmukti nepavyko

Birželio 4 d. parduotuvės apsaugos darbuotojas pranešė, kad Švenčionyse, parduotuvėje, sulaikė vyriškį, kuris praėjo pro kasas, nesusimokėjęs už prekes. K.R. surašytas protokolas pagal LR ATPK 50 str., 187 str.1, 2d.

 

Pavogė mobilųjį telefoną

Birželio 6 d. įregistruotas Švenčionių miesto gyventojos O.K. protokolas - pareiškimas, kad Švenčionių mieste, iš kuprinės, pavogtas jai priklausantis mobilaus ryšio telefonas „Nokia C-1“, telefono dėklas ir SIM kortelė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Dužo langai

Birželio 6 d. Švenčionių miesto gyventojas D.V. pranešė, kad po nakties pastebėjo, jog išdaužtas buto lango stiklas.

Birželio 9 d. Pašaminės kaimo klubo vedėja pranešė, kad po nakties kaimo klube išdaužti trys lango stiklai. Įvykis tiriamas.

 

Suniokojo gyvatvorę

Birželio 6 d. Švenčionėlių miesto gyventojas R.Š. pranešė, kad sodų bendrijoje „Ąžuolas“ automobilis Mazda užvažiavo ir sugadino apie 5 metrus gyvatvorės. Įvykis tiriamas.

 

Gabeno narkotikus

Birželio 6 d. įregistruotas Vilniaus aps. VPK KPS tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad Pabradėje buvo sustabdytas automobilis „Honda Accord“, kuris gabeno narkotines medžiagas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

 

Savaitės įvykių suvestinė

Nuo 2012-06-04 iki 2012-06-11 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 13 viešosios tvarkos pažeidimų, 4 vagystės, 2 chuliganizmo atvejai, 3 eismo įvykiai, sulaikyti 4 neblaivūs vairuotojai, rasti 4 lavonai, už administracinės teisės pažeidimus nubausti 136 asmenys, 4 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

Parengta pagal Švenčionių RPK informaciją

Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411
 

 
Reklaminis skydelis