Mes turime 329 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1455
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17656
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93686
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pasirašytas jubiliejinis aktas

2012 m. birželio 9 d.,šeštadienis Nr.44 (1187)

Jau 10 metų bendradarbiauja Švenčionių rajonas su Lenkijos Svidnicos miestu. 2012 Birželio 1-3 d. Svidnicos mieste apsilankė rajono savivaldybės delegacija, vadovaujama mero Vytauto Vigelio. Jubiliejiniame susitikime buvo apibendrintas partnerystės dešimtmetis. Švenčionių rajono savivaldybės meras Vytautas Vigelis ir Svidnicos prezidentas Vojciech Murdzek pasirašė jubiliejinį aktą. Susitikime taip pat dalyvavo Svidnicos partnerių delegacijos iš Čekijos, Vengrijos, Vokietijos ir Ukrainos.

Partnerystės susitikimo proga vyko Svidnicos rotušės bokšto atidarymas, kuris buvo atstatytas po 45 metų, gavus ES paramą.

Kiekviena iš delegacijų pristatė prezentacijas apie savo miesto ar rajono investicijų rezultatus, realizuotus su ES finansine pagalba. Šeimininkai parodė svečiams atidarytą rotušės bokštą ir kitus renovuotus ar naujai pastatytus objektus. Kartu su rajono meru susitikime dalyvavo savivaldybės tarybos narys Vytautas Bulka ir mero patarėjas Tadeušas Komaiško.

„Švenčionių krašto“ inf.
 

 
Reklaminis skydelis