Mes turime 379 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2642
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18843
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94873
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Aptiktas nelegalus žvėrienos konservų cechas Švenčionių rajone

2020 m. gegužės 6 d., trečiadienis, Nr.34 (1949)

Aplinkosaugininkai su policijos ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) pareigūnais trečiadienį išaiškino Švenčionių rajone veikusį nelegalų žvėrienos konservų cechą.

Kaip pranešė Aplinkos apsaugos departamentas, šiuo metu aiškinamasi, iš kur buvo gauta mėsa šiam cechui ir ar nebuvo brakonieriaujama.

Patikrinimo metu VMVT pareigūnai fiksavo faktą, kad nelegaliame ceche gaminami konservai. Departamento pareigūnai rado 54 vienetus žvėrienos konservų, apie 40 kilogramų žvėrienos ir 34 užšaldytas bebrų uodegas.

Aplinkosaugininkai informavo, kad nors sodybos savininkė teigė, kad konservus gamina savo reikmėms, pateisinančių dokumentų, iš kur gauta žvėrių mėsa, ji neturėjo. Vėliau prisipažino, kad mėsos gauna iš medžiotojų būrelio.

Rasti konservai ir žvėriena konfiskuoti, aiškinamasi, iš kur buvo gaunama žvėriena, tikrina informaciją dėl galimo brakonieriavimo.

 
Reklaminis skydelis