Mes turime 413 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3992
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20193
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96223
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Netaupykite pirkdami autokeltuvus! Išvenkite nelaimių

2020 m. balandžio 25 d., šeštadienis, Nr.32(1947)

Įsirengti servisus garažuose yra gana paprasta ir tam tikrai nereikia tiek daug įrangos, kaip dažnai atrodo. Paprasčiausiai šiais laikais net ir inovatyvūs autokeltuvai bei kita, mašinos tvarkymui skirta įranga, gana pigi, galiausiai, tai yra ilgaamžis pirkinys, kuris atsiperka.

BDS keltuvai autoservisams ir savo poreikiams, tiesa, džiugina ne tik kaina, tačiau ir labai gera kokybe, patvarumu, ir keltuvams tai yra labai svarbu, kadangi kiniški padirbiniai ne tik greitai lūžta, tačiau ir pavojingi žmogaus sveikatai ir net gyvybei.

Labai svarbu, kad pasirinkti keltuvai būtų gaminami iš aukštos kokybės plieno, kadangi jie turi išlaikyti didelius svorius. Žinoma, reikalingas ne tik tinkamo keltuvo pasirinkimas, tačiau taip pat ir tinkamas naudojimas. Kartais servisai, bandydami sutaupyti, su netinkamu keltuvu bando kelti labai sunkias transporto priemones, deja, to rezultatas yra lūžimai. Įranga sugadinama, juolab, nesilaikoma darbų saugos.

Dažniausiai apie prastos kokybės keltuvus signalizuoja kaina. Kadangi šiuo metu internete palyginti kainas yra labai paprasta – būtinai taip ir padarykite, kadangi tai greitas ir paprastas būdas rasti vidurkį, kurio reikia paisyti. Radus keltuvus, kurių kainos yra kur kas mažesnės, dažniausiai taupote ne tik pinigus, tačiau taip pat ir kokybę.

Norėdami sutaupyti, tačiau gauti geros kokybės keltuvus – turėtumėte laukti akcijų. Jas taip pat paprasčiausia pamatyti internete. Tiesiog raskite patikimą pardavėją ir užsiprenumeruokite naujienlaiškius.

Žinoma, dar vienas patikimas būdas tikrinti kokybę yra detaliau domėtis gamintojais. Skaityti reikia ne jų pačių pateiktą info, kuri dažniausiai giriama, tačiau žmonių, kurie naudojasi tam tikrų gamintojų įrangą, atsiliepimus. Tikėtina, kad bent jau preliminarią nuomonę pavyks susidaryti, o tai pagreitins pasirinkimą ir leis jaustis ramesniam  dėl rastos įrangos.

Galiausiai, dėl tinkamiausio įrangos pasirinkimo visada verta tartis su specialistu, kuris gali pakonsultuoti, padėti pasirinkti ir rasti tai, ko reikia Jūsų garažui arba Jūsų servisui.

 

 
Reklaminis skydelis