Mes turime 250 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4225
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22769
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70095
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Samogito dirbtuvėlė. Originali kepsninė

2020 m. balandžio 4 d., šeštadienis, Nr.27 (1942)

Senos siuvimo mašinos... Ką iš jų galima pagaminti? Oi, idėjų daug. Aš kaip Steampunk (Stimpanko) meno atstovas daugiausia ir kuriu šiame stiliuje, tad siuvimo mašinų nebus per daug.

Šį kartą išsirinkau daugiausiai gyvenimo mačiusią siuvimo mašiną – aprūdijusią. Pats kūrinys – ne tik metalo skulptūra, bet ir naudingas buityje daiktas. Aišku, pats daiktas susideda iš dviejų dalių. Pradžia, kaip dažniausiai ir prasideda visi darbai, - nuo rūdžių šveitimo, ardymo. Šiame projekte daug ko nepripasakosi, neišaiškinsi, kadangi čia išeina metalo skulptūra su funkcijomis. Be siuvimo mašinos naudojau ir automobilinį dujų balioną. Pati siuvimo mašina pasitarnavo kaip traktorius! O dujų balionas – traktoriaus priekaba, cisterna, kurioje padariau kepsninę-šašlykinę. Darbo buvo ne vieną dieną, bet išėjo maždaug 100 kg naudingas gražus kūrinėlis, kuris dar ir papuoš sodybą. O kad būtų įdomiau, pavadinau „Srutovežiu“.

Jei jus sudomino mano kuriami darbai ar turite pasiūlymų, paskambinkite man tel. 8 673 60228.

Arnoldas SAMOGITAS