Mes turime 333 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6382
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28269
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72252
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Ką įdomaus galite nusipirkti už 250 eurų?

2020 m. kovo 18 d., trečiadienis, Nr.22 (1937)

Jeigu pinigai „drasko“ kišenę ir norite kažkur juos išleisti, arba tiesiog domitės neįprastais pirkiniais, šis straipsnis kaip tik jums. Mes parinkome labai skirtingus, tačiau vienas už kitą įdomesnius daiktus ar patirtis, kurias galite įsigyti už 250 eurų arba panašią sumą. 

 

1999m. gamybos Opel „Astra“

Vos atsivertę turbūt didžiausią automobilių skelbimo portalą Lietuvoje ir įvedę į paiešką savo kriterijus (kaina iki 250 eurų ir galiojanti TA), radome baltą, legendinio Opel Astra modelio baltos spalvos universalą.

Apginkluotas „žvėrišku“ 1,7 litro dyzeliniu varikliu, kuris su 67 AG automobilį kone kaip raketą šauna pirmyn, šis Opel Astra galbūt nėra pirmos jaunystės automobilis, tačiau gėdos tikrai nedaro. Automobilyje komforto įrangos mažai, pasak skelbimo jis važiuoja ir užsiveda, tačiau tepalas patenka į aušinimo skystį. Kėbulas kiek parūdijęs.

Norite važiuoti stilingai? Nepirkite. Norite išmesti 250 eurų į balą? Galite pirkti.

 

Droną su HD kamera

Užsukę į https://www.varle.lt/dronai/ internetinės prekybos puslapį greitai radome įspūdingą dronų pasirinkimą. Būtent už identišką sumą prekių nėra, tačiau už 219,99 parduodamas grėsmingai atrodantis, tarsi iš ateities į Žemę nuleistas Dronas su HD kamera 2.4GHz.

Su tokiu dronu galima pradėti filmuoti įspūdingas panoramas, erzinti piktus kaimynus ar nepažįstamuosius bei net pradėti verslą.

 

Skrydį su oro balionu dviems asmenims ir vakarienę po to

Viename iš dovanų kuponus pardavinėjančių portalų pavyko rasti įdomią paslaugą – skrydį oro balionu dviems asmenims už 199 eurus. Tad po įspūdingo skrydžio virš Lietuvos sostinės Vilniaus, Aukštaitijos didmiesčio Panevėžio ar ežerų krašto Utenos ir Molėtų liks dar 50 eurų. Kur juos išleisti? Ogi prabangiai vakarienei dviems, kokiame nors restorane.

Jeigu turite antrąją pusę, tai šie, 250 išleistų eurų nenueis veltui, mat romantiškai ir tikrai nepamirštamai praleisite laiką.

 

Viena nakvynė prabangiausiame Vilniaus viešbutyje

Už 252 eurus, viename labai garsaus viešbučių tinklo viešbutyje du asmenys gali praleisti naktį aukščiausios klasės, „Signature“ tipo numeryje. Tiesa, pinigus mokėsite tikrai nemažus, gausite nemažą kambarį su gausybe komfortiškų privalumų, bet kambarys dvivietis, o lovos – atskiros...

Jeigu netyčia apsigalvotumėte, per platformą Booking galėsite atšaukti likus 24h iki nakvynės. Galiausiai, kitą rytą gausite skanius pusryčius, skirtus turčių ir geriausių pasaulio vadybininkų gomuriams, mat tik jie vieši tokiuose viešbučiuose ne dėl to, kad išleistų 250 eurų...

 

Vienas bilietas Kauno Žalgirio Eurolygos varžybose „Žalgirio“ arenoje prie pat aikštelės

Jeigu krepšinis jūsų kraujyje – 250 eurų galėsite išleisti kitos Žalgirio kampanijos Eurolygoje metu. Už šitokią sumą pinigų galėsite įsigyti vienkartinį bilietą VIP parketinėje eilėje prie pat aikštelės, kur sėdi patys turtingiausi ir sėkmingiausi klubo fanai (neįskaitant VIP ložių antrame aukšte).

 

0,03 Bitkoino

Jeigu tikite tuo, kad kriptovaliutų vertė tik augs, galite įsigyti įspūdingą, 0,03 Bitkoino. Jeigu jums pasiseks, o įžvalgos pasiteisins ir ši kriptovaliuta grįš į savo aukščiausią tašką, jūsų 0,03 Bitkoino vertė kone padvigubės ir turėsite turto už ~500-540 eurų.

Tačiau turime paminėti, kad kriptovaliutos yra labai rizikingas verslas, kur negalite turėti jokių garantijų. Būkite atidūs investuodami į jas ar bet kur kitur.