Mes turime 244 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1027
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19571
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66897
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Susitiko su Švenčionių parapijos klebonu

2020 m. sausio 15 d., trečiadienis, Nr.4 (1919)

Sausio 9-ąją Trečiojo amžiaus universiteto klausytojai susitiko su Švenčionių Visų Šventųjų parapijos klebonu, Švenčionių dekanu kunigu Stanislav Matiukevič. 

Kunigas Stanislavas, nors ir labai užimtas, nes tarnauja dar ir Reškutėnų Šv. Izidoriaus bažnyčioje, noriai susitiko su TAU klausytojais bei pasidalino įspūdžiais apie savo bendravimą su kunigais iš Vokietijos, apie jų tarnystės problemas, palygino, kuo jie skirtingi ir panašus į mūsų krašto kunigus. Susitikime klebonas pabrėžė, kad dėl pasaulį užvaldžiusios komercijos, šventinis laikotarpis praranda savo dvasinio atsinaujinimo simbolį. Taip pat jis pasakojo apie šeimos vaidmenį, tėvų pavyzdį, pasiūlė auklėti anūkus gerais žmonėmis. Daug gerų žodžių kunigas Stanislavas pasakė visiems susirinkusiems, o atsisveikinant palaimino ir palinkėjo gerų, laimingų, vaisingų metų. Susitikimą organizavo universiteto dekanė Ana Pilipavičienė.

Valerij JEMELJANOV