Mes turime 394 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2276
mod_vvisit_counterŠią savaitę:34652
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:116401
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Tradicinė Kalėdų šventė Milkuškose

2020 m. sausio 4 d., šeštadienis, Nr.1 (1916)

Kalėdų šventės Milkuškų kaimo bendruomenėje, nuo pat jos įsikūrimo, tapo gražia tradicija. Šiemet šventė įvyko antrą šv. Kalėdų dieną. Didelis džiaugsmas ir sveikinimas šv. Kalėdų proga - tai gausus sniego iškritimas, kuris papuošė laukus, medžius, stogus. Tad Kalėdų Seneliui lengviau buvo atitempti roges su maišais dovanų vaikams.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet į šventę susirinko didelis būrys tėvelių su vaikais – salė vos sutalpino. Kaip gi šventė be programos, be palinkėjimų? Su šv. Kalėdom ir Naujaisiais metais visus pasveikino bendruomenės pirmininkas Antanas Petkūnas. Jis trumpai apžvelgė praėjusių metų darbus, projektus, padėkojo rėmėjams už pagalbą. Po to vaikučių kvietimu, atliekant gražią dainą, atvyko Kalėdų Senelis su svita ir maišais dovanų. Prieš dovanėlių dalybas stebėjome gražią pasaką-vaidinimą „Ledinukai‘‘, kurią suvaidino bendruomenės vaikai. Kalėdų Senelis su vaikais bendravo, šoko, žaidė žaidimus, klausė vaikų deklamuojamų eilėraščių ir dainelių. Pertraukėlėse tarp pasirodymų Kalėdų Senelis vaikams dovanojo saldžias dovanas ir minkštus žaislus bei visus renginio dalyvius pavaišino saldainiais. Renginys baigėsi gražia kalėdine daina. Po renginio vaikai nusifotografavo su Kalėdų Seneliu prie eglutės. Visi, gavę dovanų, su šypsenomis veide išskubėjo į namus.

Dėkojame 2019 m rėmėjams, prisidėjusiems vykdant projektus, šventes: R. ir A. Dambrauskams, J. ir J. Verikams, R.Mikštaitei-Čičiurkienei, pervedusiems 2 proc. paramą asmenims ir visiems švenčių rėmėjams bei dalyviams.

Milkuškų kaimo bendruomenė