Mes turime 252 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:783
mod_vvisit_counterŠią savaitę:25913
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73239
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Metų pabaigoje – „liūtukų“ pergalės ir medaliai

2020 m. sausio 4 d., šeštadienis, Nr.1 (1916)

Gruodžio mėnuo buvo ne tik gausus šventinių, bet ir sporto renginių. Gražiai ir viltingai 2019-uosius užbaigė Švenčionių sporto klubo „Liūto narvas“ sportininkai. Gruodžio 14 d. Kaune vyko Lietuvos graplingo čempionatas, kuriame dalyvavo stipriausi „Liūto narvo“ sportininkai.

Geriausiai sekėsi U-11 amžiaus grupėje kovojusiam Adrijui Kirilovui, kuris savo svorio kategorijoje (48 kg) tapo čempionu. Amžiaus grupėje U-17 72 kg svorio kategorijoje Justas Stvolas užėmė 2-ąją vietą, Lukas Kirka – 3-ąją vietą, o Dominykas Sakovičius liko ketvirtas. Po patirtos traumos nemažą laiką negalėjęs kovoti tituluočiausias klubo sportininkas Natas Burokas šį kartą kovojo suaugusiųjų grupėje 80 kg svorio kategorijoje ir užėmė trečiąją vietą.

Varžybų teisėjų darbui vadovavo sporto klubo „Liūto narvas“ treneris Dainius Burokas, teisėjavo Justas Stvolas ir Eugenijus Grigonis, o teisėjų pagalbininkėmis buvo Karina ir Ingrida.

2019 metų sportinį sezoną „Liūto narvo“ sportininkai užbaigė Jonavoje gruodžio 21 dieną vykusiomis varžybomis. U-10 amžiaus grupėje, svorio kategorijoje iki 27 kg Rokas Kirkutis užėmė 3-ąją vietą, o Donatas Žilėnas – 4-ąją, svorio kategorijoje iki 42 kg Ugnius Chronovas iškovojo 1-ąją vietą, o Martynas Basys – 2-ąją, svorio kategorijoje iki 48 kg Dominykas Mamiūnas iškovojo 1-ąją vietą, o svorio kategorijoje virš 48 kg tas pats Dominykas Mamiūnas buvo antras. U-17 amžiaus grupėje, svorio kategorijoje iki 72 kg Justas Stvolas tapo nugalėtoju.

Graži metų pabaiga – tai paraiška kitų metų pergalėms.

Mūsų inf.