Mes turime 291 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5476
mod_vvisit_counterŠią savaitę:24020
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71346
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Paminėjo Tarptautinę žmonių su negalia dieną

2019 m. gruodžio 28 d., šeštadienis, Nr.95 (1915)

Gruodžio 4 d. Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijos nariai, rajono gyventojai ir svečiai buvo susirinkę į Švenčionių miesto kultūros centre vykusį šventinį koncertą, skirtą Tarptautinei žmonių su negalia dienai. Visus sveikino Švenčionių rajono socialinės paramos skyriaus vyr. specialistė Jolita Lazdinienė.

Koncertavo: Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijos vokalinis ansamblis „Upelė“ (vadovas R.Ankėnas), Švenčionių miesto kultūros centro Adutiškio skyriaus liaudiškos muzikos kapela (vadovas S.Rumbutis), Švenčionėlių socialinių paslaugų dienos centro žmonėms su negalia romansų ansamblis „Melodija“ ir humoro grupė „Optimistai“ (vadovė G.Bielskė), Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijos humoro grupė „Praeities aidai“ (vadovė J.Demidova), Pabradės socialinės globos namų aerobikos grupė (vadovė R.Paukštytė). Viso renginio metu nuotaika buvo puiki, žiūrovai negailėjo atlikėjams plojimų. Po gražaus koncerto visi buvo vaišinami arbata su saldumynais.

Nuoširdžiai dėkoju rėmėjams: A.Lipnickienės IĮ „Rūta“, UAB „Lazdyno riešutas“, Švenčionių vaistažolių fabrikui, verslininkams Rokui ir Deividui, vedėjai Laimai Strakšienei, Švenčionių m. kultūros centro kolektyvui.

Praėjusių Kalėdų ir ateinančių Naujųjų Metų proga sveikinu visus Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijos narius, mūsų pagalbininkus, draugus ir rėmėjus. Linkiu stiprios sveikatos ir laimės. Tegul ateinantys metai būna šviesūs ir prasmingi.

Švenčionių rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė Teresa Špakova