Mes turime 302 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3026
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13213
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89243
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2019 m. gruodžio 21 d., šeštadienis, Nr.94 (1914)

Nuo 2019-12-01 iki 2019-12-15 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota informacinių pranešimų - 157. Pradėta 8 ikiteisminių tyrimų. Surašyti 197 administracinių nusižengimų protokolai, iš jų 174 dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo, tame tarpe 147 už greičio viršijimą.

 

Triukšmadariai

Gruodžio 2 d. 21.42 val. gautas iš Žemutinės g., Švenčionėlių m. gyventojos pranešimas, kad nurodytu adresu laiptinėje girdėti didelis triukšmas, sklindantis iš toje pačioje laiptinėje esančio buto. Paaiškėjo, kad viešąją rimtį trikdė 1987 metais gimusi moteris. Jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą  nuo dvidešimt iki aštuoniasdešimt eurų.

Gruodžio 7 d. 2.29 val. gautas pranešimas, kad Strūnos k., Švenčionių r. triukšmaujantys kaimynai trukdo ilsėtis. Pranešėjos teigimu, bute yra maži vaikai, kurie neprižiūrimi. Nuvykus nurodytu adresu, bute aptikta girtų asmenų kompanija bei kūdikis ir du mažamečiai vaikai. Vaikų motinai, gimusiai 1996 metais, nustatytas 2,15 prom. girtumas. Iškviesti vaiko teisių apsaugos darbuotojai pasirūpino vaikais. Motinai surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl vaiko teisių pažeidimo, numatantis įspėjimą arba baudą nuo dvidešimt iki penkiasdešimt eurų.

Gruodžio 15 d. 19.05 val. gautas pranešimas, kad Žemutinėje g., Švenčionėlių m., laiptinėje triukšmauja, trukdo ilsėtis gyventojams neblaivus vyras. Vyriškiui, gim. 1990 metais, nustatytas 2,35 prom. girtumas ir už viešosios tvarkos pažeidimą surašytas administracinio nusižengimo protokolas, kuris užtraukia baudą nuo trisdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų.

 

Partrenkė pėsčiąjį

Gruodžio 6 d. apie 18.30 val. Pašto g., Švenčionėlių mieste, 1968 metais gimęs vairuotojas, vairuodamas automobilį „Dacia“, partrenkė staiga į gatvės vidurio neapšviestą ruožą išėjusį pėsčiąjį, neturintį atšvaitų, kuris dėl sužalojimų nugabentas į Santaros klinikas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Vagišių grobis – svaigalai

Gruodžio 7 d. apie 18.28 val. iš parduotuvės, priklausančios UAB „Norfos mažmena“, esančios Žemutinėje g., Švenčionėlių m., pavogti du buteliai brendžio „Torres 10“, kurių bendra vertė 19,19 euro. Pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena.

 

Pavogė vaizdo kamerą

Gruodžio 8 d. apie 19.00 val. pastebėta, kad Bažnyčios skg., Švenčionėlių m., nuo privataus namo dingo vaizdo kamera. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Sumušė sugyventinę

Gruodžio 10 d. apie 18.00 val. gautas pranešimas, kad Bažnyčios g., Švenčionių m., žodinio konflikto metu vyras, gimęs 1975 metais, kuriam nustatytas 2,74 prom. girtumas, sumušė blaivią savo sugyventinę, gimusią 1973 metais – pargriovė ją ant žemės ir spardė į įvairias kūno vietas. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Įžeidinėjo žmoną

Gruodžio 11 d. 10.00 val. į policiją kreipėsi moteris, gim. 1983 metais, gyv. Adutiškio g., Švenčionių m., kuri nurodė, kad jos vyras, gim. 1980 metais, vaiko akivaizdoje įžeidinėjo ją necenzūriniais žodžiais. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl vaiko teisių pažeidimo, kuris numato įspėjimą arba baudą nuo dvidešimt iki penkiasdešimt eurų.

 

Numetė nuorūką ir išdaužė vazonus

Gruodžio 11 d. 15.01 val. gautas pareiškimas, kad Bažnyčios skg., Švenčionėlių m., į kiemą užėjęs vyriškis numetė cigaretės nuorūką ir iš chuliganiškų paskatų išdaužė ant laiptų stovėjusius vazonus. Pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena.

 

Susimušė nepilnamečiai

Gruodžio 13 d. apie 19.15 val. Švenčionėlių mieste eglės įžiebimo šventėje susimušė nepilnamečiai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

 

Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis