Mes turime 349 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2971
mod_vvisit_counterŠią savaitę:35347
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:117096
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Replika. Meras aptingo?

2019 m. lapkričio 30 d., šeštadienis, Nr.88 (1908)

Matyt, esu vienas iš nedaugelio, kurie vis dar pažiūri rajono tarybos posėdžių transliacijas, nors posėdžiai pasiekė nuobodumo dugną. Taip, posėdžiai tampa vis nykesni, bet pažiūrėjus į tarybos sudėtį, nepykite, vietinio lygio politikai, stebėtis nėra ko. Na, būtų nors keli iš tų 25-ių, kurie turėtų ką pasakyti. Atsiprašau už atvirumą, bet dabartinė taryba man panaši į mimų teatrą... Kodėl tada stebiu posėdžius? Turi gi kažkas valdžią prižiūrėti. Net opozicijos nėra.

Taigi nesuprantu, kodėl 2019 m. lapkričio m. neįvyko savivaldybės tarybos posėdis.

Jau ne vasaros atostogų laikotarpis ir dar ne Kalėdos... To dar nebuvo nuo 1992 metų!

Manau, gali būti dvi priežastys: 1.Mero komanda neturi idėjų ir tingi dirbti. 2. O gal valdantieji dar neatsigauna nuo VRK sprendimo panaikinti teisto už pasibaisėtiną elgesį su svetima paaugle G. Steckio mandatą? Kalbama, kad jis labai svarbus žmogus – mero tėvo Klipčiaus dešinioji ranka. Kalbama, kad galimai buvo vienas pagrindinių veikėjų įvairiais būdais išardant ir pašalinant iš rinkimų rimčiausio konkurento Kęstučio Trapiko vadovaujamą visuomeninį rinkimų komitetą „Piliečių balsas“. Gal gedint tokio svarbaus asmens ir posėdis ne galvoje?

Buvęs rajono politikas (visi bijo skelbti savo pavardžių, tai ir manosios prašom nespėlioti)