Mes turime 245 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3627
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22171
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69497
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dar vienas mero R.Klipčiaus politinis kompanionas elgiasi kaip nusikaltėlis

2019 m. lapkričio 30 d., šeštadienis, Nr.88 (1908)

Dvejus metus užsitęsę teismai dėl nepilnametės užpuolimo miesto centre baigėsi tuo, kad svarbi Klipčių rinkiminė figūra Gintautas Steckis gavo antrą teistumą – teismas pripažino jį padarius nusikaltimą. Vykstant teismams G.Steckis jau buvo spėjęs patekti į rajono tarybą (žmonės, bent pažiūrėkite, už ką balsuojate!). Įsigaliojus teismo sprendimui, Vyriausioji rinkimų komisija atėmė naujai iškepto politiko mandatą.

Rajono valdžiai dar „neišsilaižius“ gėdos dėl teisto draugelio, naujas skandalas. Mero patarėjas Edvardas Jedinskis prie Seimo viešbučio padarė avariją ir paspruko iš įvykio vietos. Žiniasklaida šią žinią skelbdama apsidraudė - „galimai“, bet mero patarėjo tėvas – Seimo narys Zbignev Jedinski – sąžiningai patvirtino, kad avariją padarė ir pabėgo jo sūnus. Meras, Seimo narys ir jo sūnus, priglobtas mero... Kaip gi viskas mūsų rajone susipynę giminystės ir interesų voratinkliais. Kaip sakoma, ranka rankon, ir visoms „rankoms“ šilta. O gyventojams? Galimai (!) korupcija turėtų užsiimti atitinkamos tarnybos, tad ties šiuo voratinkliu neapsistosime.

Nesiėmęs dangstyti sūnaus, Seimo narys Zbignev Jedinski guodėsi, kad čia menkas įvykis – tik vartus sugadino. O jeigu būtų partrenkęs žmogų, ar nebūtų pasprukęs, palikdamas bejėgiškos būklės auką?

Incidentas įvyko Seimo viešbučio kieme, kai Švenčionių rajono mero patarėją ir politiko sūnų, išeinantį iš Seimo viešbučio, buvo bandoma filmuoti. Kilus įtarimams, kad mero patarėjas Edvardas Jedinskis su mergina neteisėtai gyvena tėvui – Seimo nariui - skirtame bute Seimo viešbutyje, trečiadienio rytą jį, išeinantį iš viešbučio, pasitiko filmavimo kamera. Vyriškis spruko kaip akis išdegęs, net vartus nunešė. Kaip sakoma, ant vagies kepurė dega? Atvažiavusi policija Edvardo Jedinskio nerado.

Pats meras VTEK triskart pripažintas pažeidusiu etiką.

Štai tokie žmonės valdo mūsų rajoną.

Mūsų inf.