Mes turime 291 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5961
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27848
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71831
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

NEMOKAMAS kino seansas Paliesiaus dvare

2019 m. spalio 16 d., trečiadienis, Nr.76 (1896)

Achtung! Spalio 19 d. Paliesiaus dvare bus itin laukiami vokiečių kalbos ir kultūros gerbėjai. Šią dieną čia koncertuos fortepijono žvaigždė prof. Ulrich Urban, o po koncerto svečius pakviesime į Maren Ade filmo „Tonis Erdmannas“ (2016) peržiūrą. Apsilankykite, pasimėgaukite visu grožiu besiskleidžiančiu rudeniu ir numalšinkite kokybiško meno alkį.

 

Filmo aprašymas

65-erių ekscentriškas patrakėlis muzikos mokytojas Vinfrydas leidžia dienas kartu su savo senu šunimi. Dukra Inesa – visiška priešingybė. Ambicinga verslininkė keliauja po pasaulį konsultuodama įmones. Dėl šios priežasties tėvas ir dukra retai matosi, jie atitolę vienas nuo kito. Viskas pasikeičia netikėtai nugaišus Vinfrydo šuniui – tėvas spontaniškai nusprendžia nieko nepranešęs aplankyti dukrą darbo metu Bukarešte. Inesa išsisukinėja nuo per daug artimo bendravimo, neranda laiko tėvui, bet Vinfrydas nepasiduoda ir prisigalvoja neįtikėtinai komiškų eibių, norėdamas priartėti prie vis giliau į depresiją grimztančios dukros ir atverti jai akis, prisistatydamas tai Vokietijos ambasadoriumi, tai persikūnydamas į konsultantą Tonį Erdmaną ir priverčia dažnai jaustis labai nepatogiai, gėdintis jo... Šeimos nepasirinksi.

 

2019 m. spalio 19 d. 19.30 val. Paliesiaus dvare.

Nemokamą filmo peržiūrą dovanoja Goethe‘s institutas.