Mes turime 268 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2700
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21244
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68570
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Slogos ir peršalimų priešas – „Medolight“

2019 m. spalio 5 d., šeštadienis, Nr.73 (1893)

ŠEŠTADIENĮ, SPALIO 5 D., NUO 14.30 VAL. per TV1 kanalą laidoje „SVEIKATOS NAMAI“ gydytojas Valdemaras Giedrimas kalbės apie „Zepter“ kompanijos unikalų sveikatinimo prietaisą „Medolight“.

„Zepter“ kompanijos Švenčionėlių biuro vadovė Nijolė Šapovala, kvietė pasižiūrėti sveikatos laidą ir gydytojo komentarus bei patarimus ir sužinoti apie ,,Medolight“ unikalumą bei naudą žmogaus sveikatai. Nijolė pasidžiaugė, kad ir klientai, ir ji pati asmeniškai greitai įvertino šio prietaiso efektyvumą bei patogumą.

Pasak jos, su rudeniniais orais atslenka ir darganos, trumpėja dienos, mažėja Saulės šviesos. Nori nenori dažnesniais palydovais tampa slogos, peršalimai, sąnarių uždegimai ir kitokie negalavimai. „Zepter“ šviesos terapijos aparatai puikiai susitvarko su slogomis, peršalimais, odos ir sąnarių problemomis.

Naujos kartos šviesos terapijos prietaisas ,,Medolight“ – vos kiek didesnis už kompiuterio pelytę aparačiukas daugeliui tapo neatskiriamu pagalbininku, kasdien su žmogumi keliaujančiu rankinėje. ,,Medolight“ yra medicininis šviesos terapijos prietaisas skausmui malšinti, gijimo pagreitinimui, uždegimo mažinimui ir ligų prevencijai. Skirtas namų ar profesionaliam naudojimui be recepto. Kliniškai įrodyta, kad prietaisas saugiai ir nuosekliai mažina sąnarių, raumenų ir artrito skausmus, suaktyvina kraujo apytaką, mažina kraujosruvas, stiprina imunitetą, gerina medžiagų apykaitos procesus, padeda širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai ir gerai savijautai. Jis yra 100 % saugus.

„Medolight“ BIOPTRON – tai prietaisas, pagrįstas beveik 30 metų mokslinių tyrimų medicininės šviesos terapijos srityje.

„Zepter“ kompanijos Švenčionėlių biuro kolektyvas kviečia būtinai pasižiūrėti laidą „Sveikatos medis“ per TV1 kanalą spalio 5 d., šeštadienį, 14.30 val. ir drąsiai užsukti į svečius. Galima bus sudalyvauti pristatyme ar tiesiog daugiau sužinoti apie „Medolight“visus „Zepter“ kompanijos produktus ir jų įsigyti ar patikrinti savo geriamojo vandens kokybę.

„Zepter“ Švenčionėlių biuras įsikūręs pašto patalpose, teirautis tel. (8 387) 33180.