Mes turime 396 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4272
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20473
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96503
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Stogas - svarbiausia namo dalis

2012 m. balandžio 21 d.,šeštadienis Nr.31 (1174)

Ilgai laukta ir pagaliau 2012 metais startavusi asbestinių stogų keitimo programa sulaukė didelio žmonių susidomėjimo. Stogas - viena iš pačių svarbiausių namo dalių, kuris ne tik apsaugo visą namo konstrukciją, bet ir puošia, todėl nenuostabu, kad paskelbus apie ES finansuojamą asbestinių stogų keitimą, norinčių tai padaryti atsirado daug. Sukruto ne tik kaimo žmonės, bet ir prekybininkai - per kelis mėnesius atsidarė daug naujų įmonių neretai siūlančių kokybės stokojančius produktus, todėl renkantis stogo dangą labai svarbu kuo daugiau sužinoti apie įmonę ir jos teikiamus produktus - pataria 21 metus Baltijos šalyse dirbančios, vienos iš didžiausių plieninių stogų gamintojos „TOODE“ atstovas Švenčionėliuose pardavimų vadybininkas Audrius Gudelis.

Vienos populiariausių stogų dangų Lietuvoje yra plieninė čerpių imitacija. Plieninė stogo danga puikiai atrodo, yra lengva, bei greitai ir pigiai dengiama. Plieninės čerpių imitacijos dengiamo kvadratinio metro kaina pigesnė nei beasbestinio šiferio, bei gerokai pigesnė už molines čerpes. Taip pat didelis plieninių stogų privalumas yra spalvų įvairovė-galima rinktis net iš 25 spalvų.

Prieš renkantis stogo gamintoją svarbu žinoti ar įmonė gali pateikti atitikties deklaracijas ir įrodymus, kad stogo danga tikrai bus kokybiška ir jos nereikės keisti po kelerių metų. Dažnai naujos įmonės negali užtikrinti garantijos, nes po kelerių metų tos įmonės jau gali ir nebūti. Pravartu pirkti tiesiai iš gamintojo, nes gaunama geresnė kaina, bei profesionali konsultacija – tai padeda išvengti klaidų dengiant stogo dangą. Vienas pavyzdžių - abrazyvinių instrumentų naudojimas pjaustan plieninę dangą - tai daryti greižtai draudžiama, nes karštos kibirkštys gali pažeisti apsauginį sluoksnį, todėl tose vietose vėliau gali atsirasti rūdys. Viso to išvengsite jei kreipsitės į specialistus.

TOODE, kaip gamintojas, orientuojasi į individualių namų stogo dangų gamybą ir stengiasi patenkinti visus kliento lūkesčius. TOODE plieninės čerpių imitacijos stogo danga pagaminama tokiais lakštų ilgiais, kokių reikia konkrečiam stogui - tai užtikrina stogo dangos patikimumą ir mažą atliekų kiekį, kartu tai mažina kainą. Plieninės stogo dangos dengiamo ploto kvadratinio metro kaina yra pigesnė, nei beasbestinio šiferio, nes beasbestinis šiferis skaičiuojamas lapais, todėl lapus uždengus vieną ant kito galutinė dengiamo kvadratinio metro kaina labai išauga - to nežinantis klientas gali lengvai apsigauti. Plieninės stogų dangos yra vienos populiariausių dangų Lietuvoje, nes jos yra ilgaamžiškos, lengvai ir greitai dengiamos. Ilgametę patirtį turinti plieninių stogų gamintoja „TOODE“ pagal išmatavimus gali pagaminti ne tik stogo dangą, bet ir visas apskardinimo dalis: kraigus, vėjalentes, karnizus, taip pat lietaus sistemą bei pasiūlys kokybišką ir nebrangią difuzinę plėvelę. Viską gausite vienoje vietoje. Garantija suteikiama net iki 35 metų. Pasak atstovo Audriaus Gudelio, „TOODE“ stogo danga yra puikus pasirinkimas, nes net ir po penkerių metų Jums prireikus, pavyzdžiui kopėčių - jos bus pritaikytos pagal stogo dangos spalvą ir su reikiamomis tvirtinimo detalėmis.

Visais klausimais dėl stogo dangos keitimo galėsime Jums padėti, pasakojo „TOODE“ atstovas Audrius Gudelis.
www.toode.lt

 

 
Reklaminis skydelis