Mes turime 158 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1080
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11267
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87297
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Daugiausia GPM skolininkų – Vilniaus regione

2019 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis, Nr.59(1879)

17,9 tūkst. Vilniaus apskrities gyventojų, kurie deklaravo pajamas už 2018 metus, pamiršo sumokėti 2,2 mln. gyventojų pajamų mokesčio (GPM).Šią savaitę gyventojai turėtų mokestį sumokėti, kadangi už kiekvieną pradelstą mokėjimo dieną yra skaičiuojami delspinigiai, o po savaitės VMI bus priversta pradėti ir išieškojimo procedūras. Neturint galimybės sumokėti GPM dėl finansinių sunkumų, galima kreiptis dėl mokestinės paskolos sudarymo. Greičiausia ir patogiausia tai atlikti e. būdu prisijungus prie Mano VMI arba atvykus į Vilniaus AVMI padalinį.

Beveik 2,1 tūkst. Švenčionių r. savivaldybės gyventojų, deklaravo ir sumokėjo laiku 397 tūkst. eurų GPM, iš jų 119 tūkst. eurų 827 gyventojai sumokėjo pavėlavę. Atkreipiame dėmesį, kad likusi, nors ir nedidelė dalis gyventojų, turėtų suskubti ir nelaukti, kol bus imtasi išieškojimo procedūros“, – sako Vilniaus AVMI viršininkė Virginija Ginevičienė.

72,8 tūkst. gyventojų Vilniaus apskrityje deklaravo ir laiku sumokėjo 61,8 mln. eurų GPM.   

Pasikonsultuoti su VMI specialistais mokesčių klausimais galima paskambinus Mokesčių informacijos centro trumpuoju telefonu 1882. Telefonu suteikta konsultacija yra lygiavertė rašytinei, nes pokalbiai yra įrašomi bei saugomi 5 metus.

Vilniaus AVMI inf.

 
Reklaminis skydelis