Mes turime 394 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3524
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19725
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95755
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

VMI Kvitų žaidimas: Švenčionių r. jau 13 laimingųjų džiaugiasi prizais

2019 m. liepos 13 d., šeštadienis, Nr.50 (1870)

Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija informuoja, kad nuo Kvitų žaidimo pradžios paskelbta daugiau nei 2600 Kvitų žaidimo laimėtojų: 2640 savaitinių prizų laimėtojų ir 19 mėnesio prizų laimėtojų. Vilniaus regione Kvitų žaidimo prizus jau laimėjo 685 gyventojai, tarp jų net 13 laimingųjų – Švenčionių r. gyventojai. Naujausiais duomenimis žaidime iš viso užregistruota 3,67 mln. kvitų. Iš jų kvitų už paslaugas – 1,63 mln., už įsigytas prekes – virš 2 mln.

„Šios iniciatyvos tikslas - skatinti gyventojus prašyti kvitų už įsigytas prekes bei jiems suteiktas paslaugas ir taip garantuoti tinkamą pajamų apskaitymą bei prisidėti prie šešėlinės ekonomikos Lietuvoje mažinimo, - teigia Vilniaus AVMI viršininkė Virginija Ginevičienė, kartu pažymėdama, jog Kvitų žaidimo dėka vien viešojo maitinimo sektoriuje papildomai deklaruota apie 5 mln. eurų PVM.

Kas  savaitę išrenkama po 100 laimėtojų. Be savaitinių prizų laimėtojų, kiekvieną pirmąjį mėnesio antradienį renkamas vienas 5 tūkst. eurų laimėtojas. Laimingi kvitai skelbiami kiekvieną antradienį per „Lietuvos ryto“ televiziją, nuo 18 val. 50 min., informacinės laidos „Reporteris“ metu.

Primename, kad žaidime dalyvauti galima registruojant tik fiskalinius kasos aparato kvitus, pažymėtus Fiskaliniu logotipu „LTF“, kurių suma ne mažesnė nei 1 euras. Fiskalinių kasos aparatų kvitų pavyzdžius ir visą aktualią su Kvitų žaidimu susijusią informaciją galite rasti internete, adresu www.kvituzaidimas.vmi.lt.

Vilniaus  AVMI inf.

 
Reklaminis skydelis