Mes turime 299 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3399
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13586
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89616
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Įkliuvo švenčioniškis

2019 m. liepos 13 d., šeštadienis, Nr.50 (1870)

Ignalinos pasieniečiai Švenčionių rajone sulaikė vietinį gyventoją, iš vieno automobilio į kitą krovusį 4 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių. Vyrui gresia laisvės atėmimas iki 8 metų.

Antradienį VSAT Specialiosios paskirties skyriaus Vilniaus komandos pareigūnai Švenčionių rajono Pabradės miesto prieigose stebėjo prie tvenkinio stovintį vienatūrį. Pareigūnai jau turėjo informacijos iš Ignalinos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus kolegų, kad šiuo automobiliu galėjo būti gabenamas kontrabandinis krovinys.

Popietę pasieniečiai pastebėjo, kad prie vienatūrio privažiavo lengvasis automobilis. Netrukus pastarojo vairuotojas ėmė iš vienatūrio į savąjį krauti juodos spalvos plėvele apvyniotus ryšulius.

Pasieniečiai ryšulius bandžiusį perkrauti vyrą sulaikė. Tai - 52 metų Švenčionių rajono gyventojas. Atlikę automobilių apžiūrą VSAT pareigūnai aptiko aštuonis ryšulius, kuriuose buvo 4 tūkst. pakelių cigarečių, paženklintų Baltarusijos akcizo ženklais.

VSAT Ignalinos pasienio rinktinės inf.

 
Reklaminis skydelis