Mes turime 340 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:568
mod_vvisit_counterŠią savaitę:32944
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:114693
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

5 nemokami lenkiški TV kanalai Pietryčių Lietuvoje

2019 m. vasario 2 d., šeštadienis Nr.9 (1829)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) informuoja, kad Pietryčių Lietuvoje – Vilniaus, Šalčininkų, Švenčionių rajonuose, taip pat dalyje aplinkinių rajonų – nuo 2018 metų gegužės per eterinės TV tinklą yra retranliuojami 5 nemokami nekoduoti Lenkijos TV kanalai: informacinis naujienų kanalas TVP INFO, pramoginis kanalas TVP POLONIA, pažintinis kanalas TVP HISTORIA ir 2 muzikiniai pramoginiai kanalai NUTA.TV bei POWER TV.

 

Retransliacijos projekto užsakovas yra Susisiekimo ministerija, vykdytojas – Telecentras.

 

Kur galima žiūrėti lenkiškus TV kanalus?

Šie nemokami kanalai matomi Vilniaus mieste, Vilniaus, Švenčionių ir Šalčininkų rajonuose. Taip pat juos turi galimybę matyti dalis Ignalinos, Molėtų, Ukmergės, Širvintų, Vievio, Kaišiadorių, Elektrėnų, Trakų ir Alytaus raj. savivaldybių  gyventojų. TV signalo padengimo žemėlapį rasite šiame straipsnyje arba Ryšių reguliavimo tarnybos svetainėje https://www.rrt.lt/radijo-spektras/rtv-transliavimas/.

 

Kaip atlikti kanalų paiešką?

Kad matytumėte lenkiškus televizijos kanalus per kambario ar lauko anteną, turite atlikti automatinę paiešką: pultelyje, paspaudus MENIU mygtuką, reikia eiti į nustatymus, susirasti automatinę kanalų paiešką ir ją paleisti. Tikslią informaciją kiekvienas žiūrovas gali rasti savo televizoriaus vartotojo vadove. Jei nepavyksta atrasti lenkiškų TV kanalų, reikėtų patikrinti savo anteną: ji turi būti pakankamai aukštai iškelta ir nukreipta į artimiausio televizijos bokšto pusę (Vilniaus, Šalčininkų ar Švenčionių).

 

Kur kreiptis dėl konsultacijos?

Jeigu kanalų paieška ir antenos koregavimas nepadeda, skambinkite į Telecentrą. Suteiksime  nemokamą konsultaciją telefonu (8 5) 2001515 darbo dienomis nuo  8.00 iki 20.00 val., savaitgaliais nuo 10.00 iki 16.00 val.