Mes turime 383 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4399
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20600
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96630
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2012 m. kovo 17 d., šeštadienis Nr.22 (1165)

Adutiškyje paaugliai kėsinosi išprievartauti mergaitę

Policijos departamentas pranešė, kad kovo 12 d. 14 val. 30 min. Adutiškio vidurinėje mokykloje 14 ir 13 metų paaugliai kėsinosi oraliniu būdu išprievartauti 8 metų mergaitę.

 

Pabradiškiai brakonieriavo Molėtuose

Pastaruoju metu išaugo brakonierių aktyvumas. Neteisėtai žvejojantys masalui naudojant žuvelę Arino ežere (Molėtų r.) buvo sulaikyti Pabradės gyventojai. Vienas iš pabradiškių, siekdamas išvengti atsakomybės už neteisėtą žvejybą ir neteisėtai sugautą lydeką, kelis kartus pareigūnams melavo savo asmens duomenis ir tikrai kas esąs prisiminė, kai pareigūnų buvo paprašytas vykti į Molėtų policijos komisariatą asmenybei nustatyti.

 

Greičio mėgėjas patruliams pasiūlė kyšį

Kovo 13 d. Švenčionių mieste, Vilniaus gatvėje, Utenos miesto gyventojas G.C., gim. 1963 m., siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už KET pažeidimą (viršijo leistiną gyvenvietėje greitį) Vilniaus apsk. VPK Švenčionių r. PK VPS PB patruliams bandė duoti 600 Lt. kyšį.

Dėl šio įvykio Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. (papirkimas). Įvykis tiriamas.

Parengta pagal Švenčionių RPK informaciją

http://www.policija.lt/svencioniupk/
Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

 

 
Reklaminis skydelis