Mes turime 439 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2518
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27648
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:74974
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėliuose „Norfoje“ bus įrengta normali kasa

2018 m. lapkričio 17 d., šeštadienis Nr.85 (1809)

Prieš metus pirmąją parduotuvę be tradicinių kasų Švenčionėliuose atidaręs mažmeninės prekybos tinklas „Norfa“ atsitraukia. Jau netrukus šioje parduotuvėje  bus įrengta ir įprasta tradicinė kasa šalia savitarnos kasų.

Tinklo vadovai pripažįsta, kad eksperimentas nepasiteisino.  Lygiai prieš metus „Norfa“ pirmoji žengė drąsų žingsnį ir Švenčionėliuose atidarė parduotuvę tik su 6 savitarnos kasomis. Prekybos tinklas tada skelbė, kad tokį modelį planuoja taikyti ir kitur. Šių metų pradžioje atsidarė dar dvi tokios parduotuvės Trakuose ir Gruzdžiuose, tačiau gana greit jose buvo įrengta ir po dvi normalias kasas.  Yra pirkėjų, kurie nenori naudotis tokiomis kasomis, yra ir tokių, kuriems tai nepatogu. Jeigu pirkėjas perka didesnį krepšelį, ta lėkštutė, kur reikia sudėti prekes, yra per maža, todėl jam tenka viską daryti du kartus – pusę prekių nuskenuoti, susimokėti ir paskui dar kartą tą patį daryti. Nepasiteisinus tokių parduotuvių sprendimui, prekybos tinklas kol kas atsisako planų dėl tolimesnės plėtros.

Mūsų inf.