Mes turime 395 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3464
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19665
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95695
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Su bundančiu pavasariu į Švenčionis įžengė prekybos centras „Arnida“

2012 m. kovo 14 d., trečiadienis Nr.21 (1164)

Užsidariusių „Senukų“ patalpose nuo kovo 14 d. įsikūręs naujas prekybos centras pirkėjams siūlo sodo, daržo įrangos, statybinių medžiagų, bei platų apdailos medžiagų pasirinkimą.

Kalbamės su bendrovės direktoriumi Artūru GIEDRAIČIU.


Ar naują įmonę kas nors sieja su čia buvusiais „Senukais“?

Absoliučiai niekas – mes tik išsinuomojome šias patalpas. UAB „Arnida“ visiškai nauja įmonė. Mes, dirbę samdomais darbuotojais, didelėse kompanijose, dirbę apdailos, santechnikos srityse, nusprendėme, kad laikas pradėti savo verslą. Jau senai pažįstame Daną Gaškauską, su kuriuo teko dirbti rimtuose projektuose. Jis ir pasiūlė pradėti savo verslą. Žinome jį kaip atsakingą verslininką, kuris šiuo metu ir padeda mums žengti pirmuosius žingsnius Švenčionių mieste. Aišku, galėjome pasirinkti ir Vilnių, kur kelis šimtus kartų daugiau gyventojų, bet pasirinkome Švenčionis. Įdomus, gražus kraštas, daug kaimo turizmo sodybų, darbštūs žmonės. Pamanėme, kad gal būsime čia reikalingi. Galbūt čia žmonių perkamoji galia ir nėra didelė, bet ir konkurencijos nelabai yra.

 

Ką siūlote pirkėjams?

Daugiausia – sodo, daržo priežiūros įrangą, platų apdailos prekių pasirinkimą sienoms ir grindims bei statybines medžiagas. Ateityje bus ir buitinė technika. Kainos tikrai yra neaukštos, kadangi mūsų tiekėjai tiekia prekes ir į tokius prekybos tinklus kaip „Moki veži“, „Bikuvos prekyba“, „Ermitažas“. Mes tik pradedame veiklą, tad labai norime pritraukti klientus, matyti juos patenkintus. Mūsų tiekėjai stiprūs – „Iris“, „Tegra“, „Lemora“, „Valsva“ , tiekėjai iš Latvijos, Lenkijos. Gali būti, kad atidarymo dieną ir nebus dar visų prekių, bet jos jau kelyje. Tikrai planuojame atsižvelgti į žmonių poreikius, bei interesus ateityje komplektuodami asortimentą.

 

Ar tyrėte rinką ir konkurencinę aplinką?

Dėl konkurencijos nelabai rūpinamės. Mes darome, kas mums reikia – dirbame su savo tiekėjais ir klientais. Ankščiau daugiausia dirbome didmeninėje prekyboje, su stambiomis statybos bendrovėmis, patys projektuodavome apšildymo sistemas ir jas įdiegdavome objektuose, užsiimdavome geoterminėmis ir oras-oras šildymo sistemomis. Turime gilias žinias ir statybinių bei apdailos medžiagų srityje.

Kad ir koks sunkus laikmetis, gyvenimas juda, vyksta remontai. Štai pavasaris - prireiks kažko sodui ir daržui. Mes norime dirbti su meistrais, pasiūlyti jiems geras sąlygas, mokėjimo atidėjimus. Taip pat girdėjome, kad prasideda namų renovacija, tvarkomi keliai, tad esame pasirengę dirbti su projektais. Tuo užsiims komercijos direktorius.

 

„Senukams“ nepasisekė įsitvirtinti...

Negalima sakyti, kad nepasisekė. Turi jie savų, pastovių klientų. Tiesiog parduotuvėje trūko reikalingų prekių asortimento, o ir kainos buvo labai šokinėjančios. Prekės tokiame miestelyje turi būti dviejų lygių: geros kokybės ir pigios, o „Senukuose“ buvo vien kiniškos prekės, pirkėjui nebuvo plačios pasiūlos. Mes siūlome žymiai platesnį prekių asortimentą. Atėjęs į parduotuvę santechnikas, elektrikas, sodininkas ar kitos srities specialistas turi susikomplektuoti viską vienoje vietoje.

Parduotuvė didelė, yra į ką pasižiūrėti, tad maloniai kviečiame užsukti, apsipirkti ir pasižvalgyti, gal rasite tai, ko jau ilgai ieškojote. Jeigu nebūtų reikiamos prekės, galima užsakyti, kad nereikėtų patiems gaišti laiko kelionėms į Vilnių ar kt.

 

Koks kolektyvas pasitiks pirkėjus?

Džiaugiamės galėdami sukurti darbo vietų. Mūsų kolektyvas – 8 darbuotojai, dalis jau dirbę „Senukuose“. Dirbsime žmonėms patogiu laiku: darbo dienomis nuo 8 iki 18 val., kad dar ir po darbo žmonės spėtų užsukti. Šeštadieniais – nuo 8 iki 15 val. Esame pasirengę pateikti viską, ko reikės klientams, tik prašom teirautis pardavėjų, bendrauti. Maloniai kviečiame apsilankyti.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ
 

 
Reklaminis skydelis