Mes turime 281 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2005
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20549
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67875
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nauja moderni odontologijos klinika Švenčionyse

2018 m. spalio 10 d., trečiadienis Nr.75 (1799)

Burnos estetikos, mikroprotezavimo ir dantų implantavimo specialistas Justinas Gaidys Švenčionyse atidarė naują modernią odontologijos kliniką. Joje apsilankę turėjome galimybę pakalbinti gydytoją odontologą Justiną Gaidį bei susipažinti su technologinėmis naujovėmis ir profesionaliu personalu.

 

Nuolat stažuojatės ir gilinate žinias užsienyje. Kokius skirtumus odontologijos srityje pastebite užsienyje ir Lietuvoje?

– Galima pasidžiaugti, kad šiomis dienomis technologiniu atžvilgiu Lietuva neatsilieka nuo užsienio ir pacientams gali pasiūlyti bene visas naujienas odontologijos srityje. Pagrindinis minusas, kurį pastebiu Lietuvoje – pažangių odontologijos klinikų trūkumas mažesniuose miestuose. Paprastai modernios odontologijos klinikos yra įsikūrusios didmiesčiuose. Ši priežastis paskatino atidaryti technologiškai pažangią kliniką savo gimtajame mieste – Švenčionyse.

 

Kas paskatino atidaryti kliniką Švenčionyse?

– Sėkmingai gyvuojanti klinika Vilniuje sužadino norą augti, plėstis ir aukštos kokybės paslaugas pasiūlyti kuo daugiau žmonių. Mano manymu, Švenčionyse, kaip ir daugelyje kitų mažesnių miestų, labai trūko naujoviškos odontologijos klinikos, todėl po truputį brendo idėja į šį miestą įnešti naujų vėjų tiek kokybiško gydymo, tiek žinių prasme.

 

Kokia yra provincijos žmonių dantų būklė?

– Provincijos žmonių dantų būklė labai panaši, kaip ir kituose miestuose, tačiau procentaliai galima teigti, kad tiek jaunų, tiek vyresnio amžiaus žmonių kariesologinė būklė yra kiek prastesnė. Dėl šios priežasties siekiame ne tik suteikti veiksmingą gydymą, bet ir švietimą apie dantų priežiūrą, profilaktiką ir profesionalią burnos higieną, kad ateityje būtų kuo mažiau rizikos faktorių nepageidaujamoms dantų ligoms ar komplikacijoms.

 

Kuo Švenčionių klinika skiriasi nuo Jūsų klinikos Vilniuje?

– Vilniuje ir Švenčionyse esančios klinikos bus lygiavertės – teikiančios aukštos kokybės odontologines paslaugas ir naudojančios naujovišką technologinę įrangą, padedančią tiksliai planuoti gydymą ir pagreitinančią gydymo procesą. Be to, klinika užtikrina pacientų saugumą, kadangi pasižymi didele sterilumo kontrole.

 

Kokios paslaugos teikiamos naujoje klinikoje?

– Švenčionių klinikoje teikiamos tokios pačios procedūros ir paslaugos kaip ir Vilniuje: terapinis dantų gydymas, profesionali burnos higiena, dantų protezavimas tiek išimamais, tiek fiksuotais protezais, dantų implantacija, ortodontinis gydymas ir kt.

 

Pristatykite Švenčionių klinikoje dirbantį gydytojų kolektyvą.

– Klinikoje dirba jaunas ir veržlus kolektyvas. Gydytojai sąžiningi, užsispyrę ir visuomet siekia geriausio rezultato, kiekvienam pacientui skirdami išskirtinį dėmesį. Kilus klausimams, siekiame viską kuo suprantamiau išaiškinti pacientui, nepalikdami nė menkiausio neišspręsto klausimo ar abejonės.

 

Ką galite pasakyti skeptikams, manantiems, kad odontologinės paslaugos šiais laikais yra brangios?

– Visų pirma, odontologinių paslaugų kaina priklauso nuo gydymo metodų, panaudojamų medžiagų ir pasitelkiamų technologijų. Stengiantis sutaupyti, galima sulaukti liūdnų pasekmių dėl netikslaus diagnozavimo ar nekokybiškų medžiagų panaudojimo. Tokiu atveju, ilgalaikėje perspektyvoje odontologinis gydymas gali kainuoti kur kas daugiau. Norint išvengti brangaus gydymo, svarbu profilaktiškai lankytis pas odontologą bei atlikti profesionalią burnos higieną.