Mes turime 277 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3048
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21592
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68918
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kovo 3-ąją balsuokime už Dagnę

2012 m. kovo 3 d., šeštadienis Nr.18 (1161)

Kovo 3-ąją per Lietuvos televizijos pirmąjį kanalą bus rodomas konkurso „Dainų dainelė“ IV turo koncertas, kuriame dainuos ir Švenčionių meno mokyklos pedagogės Ilonos Vinikaitės paruošta jaunoji dainininkė Dagnė Maslianikaitė. Apie Dagnės pomėgį dainuoti kalbėjomės su pačia mergaite, jos pedagoge Ilona Vinikaite ir tėčiu Osvaldu Maslianiku.

- Su žmona Dovile mes anksti pastebėjome Dagnės sugebėjimą greitai įsiminti melodijas. Būdama 3 metukų daželyje pradėjo dainuoti, tuomet mes gyvenome Vilniuje, o kai persikėlėme gyventi į Vidutinę, kad nedingtų įgūdžiai, pradėjau ją vežioti dainuoti į Švenčionių meno mokyklą pas mokytoją Iloną. Mes visą laiką skatinome ir skatiname tiek vyresniosios dukros Dagnės, tiek jaunėlės Ugnės norą dainuoti, intelektualiai tobulėti. Mano nuomone, norint pasiekti gerų rezultatų, turi būti savotiškas interesų sutapimo trikampis: vaikas-tėvai-pedagogai. Jei bent kuri grandis šlubuoja, gerų rezultatų tikėtis sunku, - sakė Osvaldas Maslianikas.

Mokytoja Ilona Vinikaitė „Dainų dainelės“ konkursui paruošusi ne vieną vaiką. Dagnė Maslianikaitė, jos nuomone, drąsi ir gabi mergaitė, sėkmingai įveikusi rajoninę ir zoninę Visagine vykusią atranką, ruošiasi reprezentuoti Švenčionių rajoną ir finaliniame etape, kuris per Lietuvos televiziją bus rodomas kovo 3 d. 14 val. Pedagogė džiaugėsi ir tėvų parama bei rūpesčiu.

Pati Dagnė Maslianikaitė drąsiai atsakė, kad į sceną eiti nebijanti, o dainuoja ir lietuvių liaudies, ir lietuvių kompozitorių dainas.

- Man labai patinka dainuoti. Dainuoju ir viena būdama namuose. Man svarbiausia dainuoti, - sakė jaunoji dainininkė Dagnė Maslianikaitė, kurią kovo 3 d. 14 val. pamatysime dainuojančią per Lietuvos televiziją konkurso „Dainų dainelė“ koncerte. Kadangi žiūrovų balsai turi įtakos galutiniam vertinimui, pabūkime savo Švenčionių krašto patriotai ir palaikykime Dagnę savo balsais. Juk ji konkurse reprezentuoja mūsų Švenčionių rajoną. Būkime solidarūs!

Algis JAKŠTAS