Mes turime 306 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1927
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12114
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88144
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Vidutinė sveikina vasarą

2018 m. birželio 16 d., šeštadienis Nr.44 (1768)

Kas yra vasara? Ar kai kandi pačią pirmąją braškę, ką tik nuskintą iš po lapų? O galbūt kai žiūri pro langą ir matai linkstančius bijūnų žiedus? Ne, tikriausiai ne, tai dar ne vasara. Vasara kvepia! Ji kvepia braškėmis ir bijūnais, kvepia nokstančiais vaisiais... Ir kvepia atostogomis... Tas kvapas suteikia daug nuostabių emocijų, tempte tempiančių iš namų ir neleidžiantis liūdėti. Niekas kitas taip gerai nepadeda, kaip gurkšnis tyro vasaros oro su keliomis natomis skambančios muzikos.

Gražiu koncertu vasaros pradžią paminėjo Vidutinės skyrius birželio 8 dieną. Čia skambėjo Sarių skyriaus estradinio ansamblio atliekamos dainos, gražią koncertinę programą dovanojo Švenčionių miesto kultūros centro vaikų ir jaunimo dainos studija (vad. Rimantas Ankėnas).

Renginio vedėja Marytė Degienė padėkojo šio renginio rėmėjams UAB „Svirka“ direktoriui Vytautui Bulkai, bendruomenės „Vika“ pirmininkui Vaclovui Gabrinovičiui ir Strūnaičio seniūnei Ritai Jastremskienei ir palinkėjo visiems puikios saulėtos vasaros bei geros nuotaikos.

Švenčionių m. kultūros centro Vidutinės skyriaus inf.

 
Reklaminis skydelis