Mes turime 243 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3514
mod_vvisit_counterŠią savaitę:22058
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:69384
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Internetas: kodėl mobilusis ir kodėl MEZON

2012 m. vasario 25 d., šeštadienis Nr.16 (1159)

Internetas kišenėje? Taip, ir jį galima išsitraukti tada, kai reikia, ir nusinešti ten, kur reikia. Juo dar galima dalintis su draugais ar kolegomis. Prie interneto galima jungtis ir kompiuteryje, ir išmaniajame telefone, ir galima nevaržomai siųsti tiek duomenų, kiek tik nori. Kokiu greičiu? Didžiausiu vidutiniu, koks tik pasiekiamas šiuo metu Lietuvoje. Visa tai apie mobilųjį 4G internetą MEZON, kuris veikia jau daugiau nei 80 Lietuvos miestų ir gyvenviečių, o nuo šiol – ir Švenčionyse. Juo naudotis paprasta – tereikia užsisakyti pasirinktą planą ir įsigyti įrenginį – USB modemą arba maršruto parinktuvą.

 

MEZON USB modemas

USB modemas skirtas asmeniniam naudojimui, bet juo galima ir dalintis. Jį patogu nešiotis, juo paprasta naudotis. Tinka jungti į bet kokį kompiuterį – tiek stacionarų, tiek ir nešiojamąjį. Prie interneto prisijungiama automatiškai, tai trunka mažiau nei minutę.

 

MEZON maršruto parinktuvas

Ne tik verslininkai biuruose, bet ir privatūs asmenys savo namuose ar butuose naudojasi stacionariais maršruto parinktuvais. Juos įsigijus, prie mobiliojo 4G interneto MEZON vienu metu gali jungtis keletas asmenų. Tokį interneto ryšį pigu ir lengva įdiegti, nes nereikia vedžioti laidų, juo patogu naudotis ir lengva perkelti į kitą vietą. Galima prijungti kelias telefono linijas.

 

Kišeninis MEZON YZI

Kišeninis maršruto parinktuvas MEZON YZI iš karto tapo populiarus. Jis yra mobilus, t.y. jį galima visur nešiotis kišenėje ar rankinėje ir juo gali naudotis keli asmenys vienu metu. Negana to, per MEZON YZI prie interneto galima jungtis ir išmaniuosiuose telefonuose bei kituose įrenginiuose, kuriuose yra įdiegta „WiFi“ ryšio sąsaja. Už prisijungimą ar siunčiamus duomenis papildomai mokėti nereikia, todėl galima gerokai sutaupyti.

 

Prabanga neskaičiuoti duomenų

4G interneto MEZON paslaugomis naudojasi ir jauni interneto aistruoliai, ir verslininkai, ir tik naujienas interneto portaluose paskaitantys ar tik mokesčius internetu susimokantis senjorai. Nesvarbu, kurį MEZON planą užsisakę, jie nesuka galvos dėl to, kiek duomenų internetu parsisiuntė. Tokią prabangą – be jokių išlygų neriboti siunčiamų duomenų kiekio – savo klientams suteikia tik Telecentras.

 

Didžiausia vidutinė sparta

LR Ryšių reguliavimo tarnybos atliekami mobiliojo interneto prieigos kokybės matavimai rodo akivaizdų 4G interneto MEZON pranašumą pagal vidutinę greitaveiką, lyginant šią Telecentro paslaugą su kitų operatorių mobiliojo interneto kompiuteryje paslaugomis. Duomenys viešai prieinami tinklalapyje http://epaslaugos.rrt.lt/matavimai/.

 

Galima bandyti 14 dienų

Išbandžius paslaugą, per 14 dienų įrangą galima grąžinti ir atsisakyti sutarties. Patys nuspręskite, ko vertas mobilusis 4G internetas MEZON.

Skambinkite jau dabar MEZON vadybininkui tel. 8 389 20030 arba užsukite į artimiausią MEZON saloną. Daugiau informacijos – www.mezon.lt.