Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1272
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17473
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93503
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mūsų gyvenimas – įdomus ir linksmas

2018 m. gegužės 26 d., šeštadienis Nr.38 (1762)

Švenčionių „Bočių“ bendrija gyvuoja nuo 2003 metų, jos nariai dalyvauja įvairiose visuomeninės veiklos srityse. Ypač aktyviai dirba pagyvenusių žmonių šokių kolektyvas „Trepsis“, kuriam jau 15 metų vadovauja Jolanta Razmienė. Per tuos metus kiek daug teko dalyvauti koncertinėse išvykose. Ypač gerą įspūdį paliko gegužės 19-20 d. dalyvavimas Rygoje Latvijos lietuvių bendruomenės 11-ame tarptautiniame šokių ir dainų festivalyje „Mano tėviškės spalvos“.

Mūsų koncertinę grupę sudarė „Trepsis“ ir „Aukštaitijos“ šokėjai. Koncerto programoje dalyvavo 19 moksleivių, jaunimo ir pagyvenusių žmonių meno mėgėjų kolektyvų. Kiekvienas kolektyvas galėjo atlikti po 2-3 geriausius įvairaus žanro kūrinius. Ypač gražų įspūdį paliko Edukacinio centro „Lighthouse“ sportinių šokių grupės iš Londono, kuri žavėjo ne vien tik meniniu atlikimu, bet ir kiekvieno atliekamo koncertinio numerio skirtinga apranga.

Festivalio atidaryme ir dalyvių apdovanojime daug gražių žodžių ir padėkos buvo išreikšta atvykusiems kolektyvams, festivalio organizatoriams. Iš salės kiekvienas kolektyvas išėjo su Padėkos raštu bei atminimo suvenyru.

Sekmadienis, skirtas poilsiui ir kitai kultūrinei veiklai, praėjo nuostabiai. Pabuvojome prie jūros, aplakėme Rygos zoologijos sodą bei užsukome į Rundalės rūmus. Sugrįžome pavargę ,bet pilni džiaugsmo ir gerų prisiminimų.

Koncertinė kelionė organizuota Švenčionių rajono administracijos projekto NVO rėmimo programos 2018 m. skirtomis lėšomis (400 Eurų) ir vykstančių dalyvių lėšomis.

Janina KULDA

Švenčionių „Bočių“ bendrijos pirmininkė

 
Reklaminis skydelis