Mes turime 310 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:188
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16389
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92419
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionių rajono savivaldybės tarybos nario Kęstučio Trapiko pareiškimas

2018 m. vasario 3 d., šeštadienis Nr.9 (1733)

rajono savivaldybės tarybos posėdyje

Pabradės mieste butųkainos 2-3 kartus brangesnės užparduodamus butus Švenčionyse ir Švenčionėliuose. Paklausa įsigyti būstąPabradėje dėl palankiųgalimybiųįsidarbinti, beveik kurortinės aplinkos ir nedidelio atstumo iki sostinės yra didelė, o pasiūla maža. Daugiabučio namo statyba Žaliojoje gatvėje situacijos labai nepagerins, nes butai bus skirti tik socialinio būsto nuomai.

2015 metųrugsėjo mėn. Švenčioniųrajono savivaldybės taryba nusprendėsudaryti 4 metųtrukmės investicijųsutartįsu UAB „Intersurgical“. Joje buvo numatytas labai svarbus savivaldybės įsipareigojimas - parinkti investuotojus dviejųpenkiaaukščiųdaugiabučiųnamųstatybai Pabradės mieste. Tam suformuoti sklypai Molėtųgatvėje, sukurtas planas, kaip skatinti galimus nekilnojamojo turto investuotojus dviejųmetųbėgyje pradėti namo statybas, o ne „užkonservuoti“įsigytąsklypą. Beliko tik paskelbti sklypo nuomos su teise išsipirkti viešąaukcioną, šįprojektąpaviešinti šalies žiniasklaidos erdvėje siekiant atkreipti didesnįinvestuotojųdėmesį.

Deja, šiuos veiksmus atlikti jau du metus blokuoja dėl nesuprantamųpriežasčiųpats savivaldybės meras Rimantas Klipčius.

KODĖL, MERE, JŪS TAI DAROTE?

KODĖL STABDOTE INVESTICIJAS ĮPABRADĖS MIESTĄ?

 
Reklaminis skydelis