Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2021
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12208
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88238
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pašaminės vaikučius aplankė Kalėdų senelis

2018 m. sausio 6 d., šeštadienis Nr.1 (1725)

Prieš didžiąsias metų šventes ir iki dabar Pašaminės kaimo klube lankytojus džiugina moterų darbščiųjų rankų klubo parengta paroda „Po eglės šaka“. Klubo vedėja Dalė Basiūnienė pasidžiaugė, kad kalėdinės puokštės ar kompozicijos, galinčios pakeisti ir tradicines eglutes, stebina jas kūrusių moterų išmone, kruopščiu atlikimu. Visi, kas tik užsuka čia, būtinai stabteli pasigrožėti šiuo šventiškai nuteikiančiu kampeliu.

Na, o vaikus per Kalėdas ar Naujuosius turbūt labiausiai nudžiugina Kalėdų senelissu dovanomis. Toks džiaugsmas pasiekė ir Pašaminės bei aplinkinių kaimų mažuosius. Rimtas ir stotingas Kalėdų senelis iš kaimo klubo iškeliavo pas juos su didžiuliu maišu dovanų. Keliavo per kaimus kelias dienas, kol visus aplankė, visų išmoktus eilėraščius išklausė ir dovanas išdalino. O maišą dovanėlėmis pripildė Švenčionėlių seniūnija, tad Kalėdų seneliui beliko tik pats smagumas – aplankyti ir nudžiuginti mažuosius.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis