Mes turime 318 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4781
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23325
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70651
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Įsigyti „John Deere“ atsargines dalis – greičiau ir paprasčiau

2011 m. gegužės 14 d., šeštadienis Nr. 35 (1082)

Žemės ūkio technikos prekybos ir serviso įmonė UAB „DOJUS agro“ artėja prie žemdirbių: užmegztas bendradarbiavimas su naujais prekybos atsarginėmis dalimis partneriais suteikė galimybę technikos remontui reikalingas dalis įsigyti gerokai greičiau ir už tą pačią kainą kaip ir UAB „DOJUS agro“ prekybos vietose.

UAB „DOJUS agro“ atsarginių dalių padalinio vadovo Mindaugo Čepo teigimu, didinti prekybos atsarginėmis dalimis vietų skaičių nuspręsta dėl to, kad darbymečiu dauguma žemdirbių neturi laiko važiuoti į Kauną, kur įkurtas pagrindinis atsarginių dalių sandėlis. „Pasirašę bendradarbiavimo sutartis su naujais partneriais, norime suteikti galimybę atsargines dalis įsigyti arčiau“, – sprendimą motyvuoja M. Čepas.

Naujiems partneriams kol kas tiekiamos tik originalios dalys, skirtos „John Deere“ technikai. Kiekvienam partneriui suformuoti rekomendaciniai krepšeliai pagal to krašto klientų poreikius. Pasak M. Čepo, partnerio užsakyta atsarginė dalis bus atvežta per 2 paras (maksimalus laikotarpis). „Svarstome galimybę tiekti ir kitų gamintojų detales“, – teigia jis.

„Žemdirbiai puikiai žino, kad technika originali tiek, kiek joje yra originalių dalių“, – akcentuoja atsarginių dalių padalinio vadovas.

Išplėtė asortimentą

Švenčionyse nauju UAB „DOJUS agro“ partneriu tapo bendrovė „Revaja“. Pasak beveik penkerius metus dirbančios įmonės vadovo Vaclavo Gabrinovičiaus, susitarimas su UAB „DOJUS agro“ labai naudingas. „Žemdirbiams galime pasiūlyti didesnį atsarginių dalių asortimentą. Per darbymečius laiko tolimoms kelionėms nėra, o užsakymą, jei detalė yra Lietuvoje, galime įvykdyti per parą. Šiandien užsakai – rytoj gauni. Jei užsakytos detalės nėra, pristatome per dvi dienas“, - tvirtina V. Gabrinovičius.

Ateityje „Revaja“ siūlys ne tik originalias „John Deere“ detales, bet ir kitų „DOJUS agro“ atstovaujamų technikos gamintojų dalis. Įmonės direktorius pabrėžia, kad detalių kainos tokios pat, kokiomis prekiauja UAB „DOJUS agro“. „Jei detalę gauti skubu, o ūkininkas neturi kada jos pasiimti, galime ją pristatyti į vietą už simbolinę kainą“, - sako įmonės direktorius.

„Revaja“ prekiauja ir atsarginėmis lengvųjų automobilių dalimis, užsiima krovinių pervežimu. Įmonės sandėliuose saugomų detalių vertė 0,5 mln. litų.