Mes turime 203 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1133
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17334
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93364
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Darbiečiai turu „Už aktyvią Lietuvą“ žadins Švenčionių rajono gyventojus

2012 m. vasario 4 d., šeštadienis Nr.10 (1153)

Darbo partija, siekdama įtraukti Švenčionių gyventojus į politinį gyvenimą, vasario 9 d. lankysis Švenčionių kultūros centre. Anot partijos pirmininko Viktoro Uspaskich, šiame susitikime partijos atstovai sieks įtraukti rajono gyventojus į aktyvų šalies politinį gyvenimą.

„Šis turas atveria galimybes visiems prisidėti prie Lietuvos valdymo. Planuojame surengti draugišką susitikimą, o ne formalų politikų pašnekėjimą apie politiką. Mūsų stilius kitoks. Norime išgirsti, kas kelia nerimą Švenčionių rajono gyventojams, kartu su jais kurti ateities programą, kuri taps pagrindu naujam Seimui, tad kiekvienas atėjusysis įneš reikšmingą indėlį į savo asmeninę ir visos Lietuvos gerovę ateityje“, — sako Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Anot jo, su Švenčionių rajono visuomene susitiks pagrindinė partijos vadovybė, kuriai priklauso Š.Birutis, K.Daukšys, M.Zasčiurinskas ir kiti.

„Už aktyvią Lietuvą“ turo metu Darbo partija planuoja aplankyti visas Lietuvos seniūnijas bei organizuoti daugiau kaip 40 susitikimų su rinkėjais.

,,Švenčionių rajonas yra vienas svarbiausių miestų Lietuvoje, kurio gyventojai turi visas galimybes įsitraukti į politiką ir kurti kitokį gyvenimą Lietuvoje, tad nė kiek neabejoju, kad šis susitikimas bus vienas maloniausių ir linksmiausių“, — teigia V. Uspaskich.


Kviečiame į susitikimą

Darbo partijos turas už aktyvią Lietuvą!
Laukiame Jūsų vasario 9 d. 17 val. Švenčionių kultūros centre.
Koncertuos grupė „Aliukai“.

 

 
Reklaminis skydelis