Mes turime 272 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2082
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12269
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88299
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pavoverė užkarda šventė 25 metų sukaktį

2017 m. spalio 4 d., trečiadienis Nr.72(1701)

Rugsėjo 29 dieną Ignalinos rinktinės Pavoverės užkarda paminėjo užkardos veiklos 25-erių metų sukaktį.

Šventėje dalyvavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadas Renatas Požėla, Ignalinos rinktinės vadas Saulius Tamulevičius bei rinktinės pareigūnai, Švenčionių rajono meras Rimantas Klipčius, Švenčionių rajono policijos komisariato viršininkas Josif Kuzmickij, Gen. Silvestro Žukausko poligono vadas Aleksejus Nikitinas, buvę Pavoverės užkardos vadai: Rimantas Česnuitis, Vladislovas Prunskas, Aivaras Žebraitis, Algirdas Andriulionis, „Žeimenos“ ir „Ryto“ gimnazijų direktorės, Pabradės, Magūnų seniūnai ir kiti svečiai.

Šventė prasidėjo Pabradės „Žeimenos“ gimnazijos kiemelyje, kuriame Pavoverės užkardos kinologai bei pareigūnai Pabradės „Žeimenos“ ir “Ryto“ gimnazijų mokiniams demonstravo tarnybinių šunų pasirodymus ir transporto priemones.

Geriausia, kai istorinius faktus išgirstame iš pirmų lūpų, tad prisiminimais pasidalino buvę užkardos vadai. Praeitį su dabartimi lygino jaunesnysis specialistas Genrich Meškunec, kuris nuo 1993 metų iki šiol tarnauja Pavoverės užkardoje. Pavoverės užkardos vadas Raimondas Bučelis apžvelgė savo vadovavimo metus, papasakojo apie nuveiktus darbus ir laukiamas naujoves.

Valstybės sienos apsaugos vadas Renatas Požėla ir Ignalinos rinktinės vadas Saulius Tamulevičius pasveikino ir Pavoverės užkardos 25-ųjų veiklos metinių proga už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą apdovanojo pačius geriausius ir sąžiningiausius užkardos pareigūnus.

Ignalinos rinktinės vadas Saulius Tamulevičius įteikė padėkas socialiniams partneriams, kurie glaudžiai bendradarbiavo su Pavoverės užkarda.

O kokia šventė be vaišių stalo. Tai puiki proga ne tik pasivaišinti, bet ir dar kartą prisiminti, pasidžiaugti bei pasišnekučiuoti.

Ačiū visiems buvusiems šią dieną šalia – savo šypsenomis, palinkėjimais, gražiais žodžiais, giedrais žvilgsniais. Ačiū už Pavoverės vadui Raimondui Bučeliui įteiktas padėkas, gėles ir dovanas! Ačiū už tai, kad buvote šalia mūsų Pavoverės užkardos 25-mečio šventėje!

Šventinę nuotaiką palaikė Pavoverės vario dūdų orkestras, (vadovas Bronislovas Vilimas).

Audronė BIKULČIENĖ

 
Reklaminis skydelis