Mes turime 242 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1209
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11396
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87426
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Policija sužlugdė nelegalų naminukės gamybos verslą

2012 m. sausio 21 d., šeštadienis Nr.6 (1149)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai 2012 m. sausio 16 d., turėdami informacijos apie neteistai verdamą naminukę, nuvyko į Pabradės girininkijos aptarnaujamą teritoriją. Šios girininkijos ribose, miško gilumoje, pareigūnai surado ne tik aparatą naminei degtinei gaminti, bet ir 300 litrų skysčio, panašaus į raugą.

„Naminukės fabrikėlis“ nebuvo paliktas be priežiūros – prie aparato naminei degtinei gaminti pareigūnai rado besidarbuojantį Pabradės miesto gyventoją J.V. „Naminukės virėjas“ buvo taip užsislaptinęs, kad pareigūnams teko bristi pelkėta vietove, brautis per brūzgynus. O grižus namo (kaip juokavo priemonėje dalyvavę pareigūnai) teko aiškintis žmonoms dėl šlapios ir išpurvintos uniformos.

Dėl šio įvykio Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 201 str. 1 d. (neteisėtas namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas). Įvykis tiriamas.

Parengta pagal Švenčionių RPK inf.
 

 
Reklaminis skydelis