Mes turime 264 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1735
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20279
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67605
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Ir Švenčionių rajone liberalai klimpsta, arba Kiek galėjo kainuoti K.Savicko balsas?

2017 m. rugsėjo 27 d., trečiadienis Nr.70(1699)

Kol aukščiausią šalies valdžią krečia STT, FNTT, prokuratūra, čia, provincijoje, įvairaus plauko veikėjams tikras rojus. Iki jų „kailio“ tarnybos dar nepriėjo. Gyvenk ir dalinkis...

Kol kas ne tarnybos aiškinasi, o tik tarybos nariai spėlioja: už kiek liberalas R.Klipčius galimai pirko kito liberalo - K.Savicko balsą? Priminsime, kad šie du liberalai priklauso skirtingoms partijoms. Kaip gi nutiko, kad pasidarė trys liberalai – dvi partijos? Kalbama, kad kažkada buvusi liberalų partija kažko nepasidalino ir suskilo. Taip atsirado Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) su A.Zuoku ir Liberalų sąjūdis, su E.Masiuliu priešakyje, save vadinęs sveiko proto liberalais, kol paties vado STT neprigriebė su pilna dėže nuo konjako eurų – 106 tūkst. Naujausiais duomenimis, įtarimai pareikšti ne tik Liberalų sąjūdžio dabar jau buvusiems vadovams, bet ir partijai.

Taigi du minėti švenčioniškiai liberalai yra iš skirtingų partijų – R.Klipčius iš natūraliai išnykusios iš politinės arenos, o K.Savickas – iš korupcijos skandalų krečiamo Liberalų sąjūdžio. Bet, kaip sakoma, kai kvepia valdžios „lovys“, su pačiu nelabuoju gali surasti kalbą. K.Savicko balso Klipčiams verkiant reikėjo. Ir dabar reikia, nes padėtis sunkiai prognozuojama – ir ne tokios koalicijos griūva, o čia – kratinys – jau patyrę parduoti, išduoti, parsiduoti... Net savo pažiūras ir principus.

Yla visada išlenda iš maišo. Pasak nepanorusio skelbti savo pavardės politiko, ne už kalnų laikas, kai bus apskaičiuota tikroji K.Savicko balso kaina.

Laukite tęsinio!