Mes turime 368 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1860
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18061
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94091
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

REPLIKA. Nei pėsčiųjų tako, nei normalios gatvės... Kviečiame valdžią į talką!

2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis Nr.68(1697)

Jūsų laikraštis dažnai ir objektyviai apibūdina sunkiai sprendžiamas kasdienes problemas mūsų rajone. Prieš pora metų Švenčionių mieste buvo remontuojama Miško gatvė. Gyventojai džiaugėsi, kad bus pagaliau išvažiuojama dar viena gatvė. Prieš remontą rajono valdžia prisižadėjo gyventojams vienoje gatvės pusėje nutiesti ir pėsčiųjų taką. Deja... Pėsčiųjų tako nenutiesė ir net lietaus nutekėjimo vamzdžių nepaklojo. Remontuojamos gatvės kelkraščiuose papylė smulkaus smėliuko. Žinoma, taip pigiau, bet kur tokių kelių tiesimo technologijų moko ir kur tokių „mokytų“ rangovų rajono valdžia suranda? Mums kyla pagrįstų abejonių, ar dokumentuose tikrai taip ir parašyta – paberti smėliuko?

Po pirmos stipresnės liūties visas kelkraščiuose papiltas smėlis nuslinko iki Adutiškio ir Naujosios gatvės sankryžos bei į gyventojų kiemus. Apie tai laikraštis jau rašė. Šiais metais lietinga vasara, todėl gatvės kelkraščiuose jau susidarė iki pusės metro duobės. Miesto ir rajono šeimininkams turime klausimą: kur pėsčiajam dėtis, kai reikia prasilenkti su važiuojančia mašina? Kelkraščio, šaligatvio ar ko nors panašaus nėra.

Artėja žiema, gatvė, tikimės, bus valoma. Sniegas stumiamas nuo važiuojamos kelio dalies. Tikriausiai laukiama kol atsitiks nelaimė, kai žmogus, o šia gatve ir vaikai eina į mokyklą, įkris į duobę?

Ei, jūs, ten, ponai rajono valdžioje, siūlome pradėti Miško gatvės tvarkymo akciją nuo jūsų. Atsineškite bent po akmenėlį ir įmeskite į kelkraščio duobes, jeigu neliko pinigų normaliai sutvirtinti. Tada prisijungsime ir mes, gyventojai. Beje, ar tikrai pinigų pritrūko? Kiek girdime, tai ponas jaunasis meras Rimantas Klipčius vis giriasi, kad labai gerai sekasi, rajono biudžetas su kaupu, surenkama viršaus. Palaukite, o tai kur tada pinigai, kad gatves kaip ant juoko taisote?

Grupė Švenčionių m. Miško g. gyventojų

 
Reklaminis skydelis