Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1334
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11521
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87551
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mišios už Gyvojo rožinio narius ir rėmėjus

2017 m. rugsėjo 13 d., trečiadienis Nr.66(1695)

Rugsėjo 10 d. švęsti XXIII eilinio sekmadienio į Švenčionių Visų šventųjų bažnyčią rinkosi parapijiečiai. 12 val. šv. Mišias už Gyvojo rožinio narius ir rėmėjus aukojo parapijos klebonas Medardas.

Pirmąjį skaitinį skaitė Irena Gančėrienė, psalmę giedojo Teresė Matukienė, antrąjį skaitinį perskaitė Marytė Nalivaikienė. Po Evangelijos ir pamokslo, kurį pasakė pats klebonas, visuotinę maldą skaitė Olimpija Menčinskienė, o kiti Gyvojo rožinio nariai nešė atnašas: dvi žvakes, Trakų Dievo Motinos ikoną, vandens ir vyno ąsotėlius ir atnašas Eucharistijai švęsti. Giedojo vaikų ir jaunimo choras „Bella Voce“ ir parapijos senjorų choras. Po šv. Mišių klebonas pakvietė maldos grupės narius bendrai nuotraukai... Gyvojo rožinio maldos narių šventė tęsėsi parapijos namuose. Prie arbatos ir kuklių vaišių stalo aptarti būtiniausi klausimai ir paskelbta, kad nuo šiol Gyvojo rožinio maldos grupė vadinsis Marijos, Taikos Karalienės vardu. Telaimina Dievas šios maldos grupės darbus, tepriima ir teišklauso visų besimeldžiančių maldas.

Medardas ČEPONIS

 
Reklaminis skydelis